IniciSUECAL’encesa de llums reuneix centenars de persones

L’encesa de llums reuneix centenars de persones

Neu artificial, música, globus i personatges animats no falten a la plaça de l’Ajuntament

Sueca va donar la benvinguda a Nadal amb la tradicional encesa de l’enllumenat, música en directe i neu artificial. Amb el compte enrere en la pantalla de la plaça de l’Ajuntament, el divendres 1 de desembre s’encenia l’enllumenat que donava inici a l’acte de benvinguda oficial a les festes nadalenques. Música en directe, personatges de dibuixos animats, neu, globus i xocolatines formaren part de l’espectacle que un any més, des del consistori havien preparat. “El plat fort és el que muntem en  la plaça de l’Ajuntament: l’encesa de llums, l’arbre, el betlem… estem molt contents de l’èxit que té cada any entre la ciutadania”, va indicar Gema Navarro, regidora de Festes. “Des de la Regidoria de Comerç col·laborem en l’encesa de llums entregant globus amb el missatge ‘Arrima’t al comerç de Sueca’ perquè es puguen animar les compres nadalenques al municipi. A més, portem personatges animats que reparteixen xocolatines”, va afirmar Manoli Egea, regidora de Comerç.

“El que volem és que la gent es reunisca i les famílies i els més menuts puguen gaudir de la música i els regalets que arrepleguen en esta encesa. A banda, els emplacem per a que tornen la Nit de Nadal”, va dir Dimas Vázquez, alcalde de Sueca.

L’arbre de Nadal podrà visitar-se per dins durant les primeres setmanes d’este mes de desembre: els divendres, dissabtes i vespres de festius, de 18.30 a 22.00 h; i els diumenges, de 18.00 a 21.00 h. Amb l’arribada de les vacances escolars, podrà visitar-se tots els dies de la setmana.

A més, des de l’Ajuntament van explicar que aniran informant de la programació especial que han preparat per a este Nadal.

Més llegits