IniciSUECAEl Nadal comença este divendres 1 de desembre a Sueca

El Nadal comença este divendres 1 de desembre a Sueca

Els més xicotets podran disfrutar de diverses sorpreses en la posada en marxa simbòlica preparada a la plaça de l’Ajuntament

Sueca donarà la benvinguda oficial al Nadal este divendres 1 de desembre, a les 19.30 hores, amb la tradicional encesa de la il·luminació que tots els anys congrega a un gran nombre de ciutadans i ciutadanes. L’Ajuntament de Sueca, a través de les regidories  de Festes i Comerç, ha preparat una vesprada amb sorpreses dedicada especialment als més xicotets de la casa, que servirà per a donar inici a l’època més màgica de l’any. 

Com tots els anys, des de la plaça de l’Ajuntament, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i la regidora de Festes, Gema Navarro, acompanyats dels membres de la Corporació Municipal, la Festera Major de Sueca i la seua Cort d’Honor, procediran a realitzar el compte arrere per a la inauguració de l’espectacle de llums, animació i música en directe que s’ha preparat. L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha agraït el treball realitzat per diverses regidories “perquè puguem gaudir d’una vesprada plena d’il·lusió divendres que ve, i durant totes les festes, amb una sèrie d’actes que contribuïsquen a incrementar l’esperit nadalenc, com ara la instal·lació del tradicional Belén en la plaça i d’un arbre de grans dimensions que després de l’èxit de l’any passat podrà visitar-se també; una il·luminació especial, focs artificials, música en directe, personatges d’animació que repartiran dolços nadalencs als més xicotets de la casa i un espectacle de neu artificial”. 

Per la seua part, la regidora de Festes, Gema Navarro, ha assenyalat que, “un any més, volem oferir un ambient nadalenc que arribe a tota la ciutat. I, especialment, hem preparat per a divendres que ve un espectacle amb el qual desitgem que gaudisquen totes les famílies i servisca per a incrementar encara més la il·lusió dels xiquets i xiquetes de Sueca. Convidem a tota la ciutadania a acudir per a realitzar junts el tradicional compte arrere de l’encesa”

L’arbre instal·lat en la plaça podrà visitar-se durant les primeres setmanes de desembre: els divendres, dissabtes i vespres de festius, de 18.30 a 22 hores; i els diumenges, de 18 a 21 hores. Amb l’arribada de les vacances escolars, podrà visitar-se tots els dies de la setmana. 

Des de la Regidoria de Comerç, com tots els anys, s’aprofitaran estes dates per a promocionar una campanya que fomente les compres nadalenques en el xicotet comerç local. “La nostra intenció és, com sempre, animar a la ciutadania i visitants perquè realitzen les seues compres a la nostra ciutat, ajudant així als nostres veïns i veïnes propietaris dels negocis. Divendres que ve tindrem a uns personatges infantils que repartiran dolços als xiquets i xiquetes, i contribuiran també a promocionar el comerç local”, ha explicat la regidora de Comerç, Manoli Egea, qui ha assenyalat també que, en els pròxims dies, es donaran més detalls sobre com es pot participar en totes les accions que es promouran des de la seua Regidoria per a incentivar les compres, com ara les cartes per al Pare Noel que facilitaran els comerços que així ho desitgen, “el nostre objectiu és convidar, i recordar, als nostres veïns que si compren a Sueca contribueixen a tindre viva la nostra ciutat”, conclou Egea.

Més llegits