IniciSUECALa professora suecana Mariel Piqueres publica el seu nové llibre de pedagogia

La professora suecana Mariel Piqueres publica el seu nové llibre de pedagogia

L’obra ‘Concreció Curricular d’Etapa i Propostes Pedagògiques’ és un manual pràctic per a elaborar la planificació de continguts i propostes pedagògiques

La professora suecana Mariel Piqueres ha publicat el seu nové llibre especialitzat en el món de la docència i educació. El títol de la seua nova obra és ‘Concreció Curricular d’Etapa i Propostes Pedagògiques’. Es tracta d’un manual pràctic que serveix a tots els docents de guia per a elaborar la planificació de continguts i les propostes pedagògiques de cicle per a infantil i primària i de departaments per a l’ESO i Batxiller. “És un manual que acompanya i tutoritza que marca la línia pedagògica d’una manera organitzada i unificada de cada centre educatiu”, concreta l’autora.

Mariel Piqueres Granero és professora de llengües estrangeres en secundària en el col·legi Uniana de Sueca, formadora de professorat de totes les etapes educatives i experta en la LOMLOE. És autora d’altres huit llibres relacionats amb la programació, les situacions d’aprenentatge, metodologies actives amb caixes i estacions d’aprenentatge, l’ABP, les rutines i destreses de pensament i un llarg etcètera.

Docent i formadora

Piqueres ha sigut ponent en diversos i prestigiosos fòrums com el Congrés Internacional d’Innovació Educativa i Edulab. En l’actualitat combina la seua labor com a docent juntament amb la de formació de professorat en tot l’àmbit autonòmic i nacional.

Més llegits