IniciSUECALa 13a Piràmide Comercial de Sueca entrega els seus premis

La 13a Piràmide Comercial de Sueca entrega els seus premis

Esta iniciativa, consistent en l’entrega d’unes targetes als guanyadors que es poden utilitzar només en comerços locals, va regalar 1.000 euros en premis

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Comerç, va col·laborar un any més en la campanya de la Piràmide Comercial promoguda per l’associació de comerç local Arrima’t. La Regidoria va participar de nou aportant la quantitat de 1.000 euros a través de 20 targetes regal, de 50 euros cadascuna, que es van entregar als afortunats consumidors que van resultar premiats després de realitzar les seues compres nadalenques en els negocis del municipi. 

Des de l’associació Arrima’t van mostrar el seu agraïment a la ciutadania per participar massivament en la campanya, així com a l’Ajuntament, i especialment a la Regidoria de Comerç, “pel seu suport constant a totes les iniciatives que duem a terme”, va assenyalar el vicepresident d’Arrima’t, Justo Gómez. 

A l’igual que l’any passat, la campanya de la Piràmide Comercial 2024 va consistir a facilitar a la ciutadania, en fer les seues compres en el municipi durant les festes nadalenques, unes targetes rasca-rasca a través de les quals, amb immediatesa, van poder conéixer si havien resultat guanyadors d’algun dels premis proposats. 

Resposta positiva

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i la regidora de Comerç, Manoli Egea, col·laboradora de la iniciativa des de la primera edició, van ser els encarregats d’entregar les targetes regal als ciutadans premiats, al costat dels també regidors Àngela Marí, Joan López i Sari Sáez, i el vicepresident d’Arrima’t, Justo Gómez. Manoli Egea va voler agrair a la ciutadania “la resposta tan positiva que ha oferit a totes les accions que hem dut a terme durant la campanya de Nadal, com per exemple el Tobogan gegant, una novetat introduïda enguany i que ha comptat amb un grandíssim nombre de visites, fins i tot d’altres poblacions veïnes, que s’han traduït en un major nombre de compres a Sueca. Moltes gràcies a tots perquè, sense eixe suport, tot això no seria possible. Des de la meua regidoria, continuarem treballant dia a dia en qualsevol iniciativa que contribuïsca a mantindre viu el nostre comerç local”.

Més llegits