IniciSUECALa Policia Local procedeix a desallotjar les vivendes ocupades en el carrer...

La Policia Local procedeix a desallotjar les vivendes ocupades en el carrer Orient

L’actuació, que va comptar amb la col·laboració de la Guàrdia Civil, es va dur a terme després dediverses reunions amb veïns i propietaris

La problemàtica de les vivendes ocupades a Sueca comença a fer un gir. Fa uns dies es podia comprovar com s’iniciava el procediment de desallotjament dels habitatges del carrer Orient amb contacte amb els propietaris de les vivendes afectades. La Policia Local de Sueca, amb col·laboració de la Guàrdia Civil, van dirigir i supervisar l’operatiu, que es va iniciar amb diverses reunions entre l’alcaldia i la regidora de Policia amb els caps policials, veïns i propietaris, per trobar una solució al problema.

L’actuació va comportar també el tapiat de portes i finestres com a barrera física per a l’impediment de l’entrada en estos habitatges, així com l’augment en la vigilància.

“Des del primer dia vaig ser conscient que assumir la Regidoria de Seguretat Ciutadana suposava afrontar a diari problemàtiques de tot tipus que afecten el benestar de la ciutadania. Davant d’este repte no anem a desistir. Després de molt de treball discret, del que no es veu, i sempre complint amb la legislació vigent (ens pot agradar més o menys però és la llei que tenim) hem pogut, juntament amb els propietaris i les forces i cossos de seguretat com la nostra Policia Local i Guàrdia Civil, procedir a l’inici del desallotjament de les vivendes del carrer Orient. Queda molta feina per fer encara en matèria de seguretat. Amb la col·laboració de tots i totes estem disposats a fer-la”, va indicar Noelia Benedito, màxima responsable de l’àrea de Seguretat Ciutadana en l’Ajuntament de Sueca.

Segons informaren des de la Policia Local de Sueca, “es continuen gestions en les altres ocupacions indegudes en altres habitatges de la població per a garantir la seguretat i tranquil·litat dels ciutadans”. Cal recordar que, a banda dels habitatges del carrer Orient, al municipi hi ha altres carrers que pateixen este problema, com ara la Ronda Joan Fuster o el Camí Vell de Cullera.

Més llegits