IniciEsportsLa 7a Contrarellotge Individual de Peus Quets, èxit esportiu i de participació 

La 7a Contrarellotge Individual de Peus Quets, èxit esportiu i de participació 

Un total de 70 corredors i corredores es donen cita a Sueca per a disputar una prova en la qual es va aconseguir batre els seus dos rècords en 8 ocasions

El Club de Córrer Peus Quets va aconseguir un gran èxit esportiu i de participació en la seua 7a Contrarellotge Individual, celebrada el passat 27 d’octubre als voltants del carrer Ciutat de Pamplona i de la ronda de Joan Fuster.

Després de la pandèmia i d’alguns entrebancs en el si del club i després de cinc anys sense organitzar la crono, el club va poder tornar a fer realitat una nova edició d’esta prova -la setena- per a estimular i il·lusionar als corredors i corredores, tant de Sueca com de fora, en una reunió atlètica molt singular. En esta edició es va igualar el rècord històric de participació de l’any 2014 amb 70 dorsals per als participants la qual cosa, després d’uns anys sense crono, es va convertir “en motiu de satisfacció”, indicaren des de Peus Quets. “Però el que no podíem imaginar és que es reunirien a Sueca tants atletes d’alt nivell”, afegiren. El resultat final va ser que 6 homes van rebaixar l’antic rècord, vigent des de 2015, que tenia el suecà Carles Micó amb 6′ 03” els 2 quilòmetres de la prova, i que també 2 dones van rebaixar els 7′ 17” de la suecana Nuria Castells. “Senzillament, un èxit esportiu impressionant”, van apuntar.

Pel que fa als temps més destacats, Razyn Habdelali va ser el guanyador en la categoria masculina en marcar un temps de 5 minuts i 40 segons (rècord de la prova). A 7” va quedar Diego Lledó, mentre que Javier Lletí va registrar 5’ 52”. En fèmines, la més ràpida va ser Míriam Gregori amb 6’ 43” (rècord de la prova); un temps de 7’ 05” va fer Lucía María Mocholí i en 7’ 29” va deixar el crono Davínia Albinyana. Esta corredora va ser homenatjada, juntament amb Jorge Juan Sempere, que després d’una dilatada carrera a nivell nacional i internacional, reberen el reconeixement i l’aplaudiment del públic de Sueca, dels companys i companyes corredores i especialment del CC Peus Quets que posteriorment els va entregar un detall commemoratiu. També Álex Tormo, rècord de la Marató en Sueca, va rebre un reconeixement pels seus mèrits esportius i se li va atorgar el dorsal núm. 1, prenent l’eixida l’últim en la prova entre els aplaudiments del públic assistent.

Des de Pues Quets van agrair el suport de les empreses col·laboradores, del Grup Senderista Olivetes Xafaes, de l’Associació Amics del Coet, Policia Local, Protecció Civil, dels membres de Peus Quets i de totes les persones que van prestar la seua col·laboració i també a la Regidoria d’Esports l’Ajuntament de Sueca, amb qui van fer possible la 7a edició.

Més llegits