IniciSUECAProgramació Oci i Joventut del mes de novembre

Programació Oci i Joventut del mes de novembre

Jocs de taula, xarrades, exposicions i un fòrum, les propostes d’este mes

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Joventut, va presentar la nova Programació Oci i Joventut prevista per al mes de novembre que inclou una variada oferta d’activitats. “Des de la Regidoria, preparem la programació amb projectes i activitats que s’han treballat de manera transversal amb altres regidories, i que pretenen acostar temes d’interés a tot el col·lectiu juvenil de la nostra ciutat, com per exemple la xarrada sobre projectes europeus, que repercutirà en el futur dels nostres joves, o el tercer Fòrum Jove, que servirà per a recollir les seues inquietuds i intentar posar-les en marxa des de la pròpia Regidoria”, va assenyalar la regidora de Joventut, Gema Navarro, qui va animar a tots els i les joves a participar en les activitats proposades, “són molt importants les seues aportacions i opinions per a poder encertar en els projectes que en un futur es treballaran per a esta generació”. 

La primera activitat programada se celebrarà el divendres 3 de novembre, a les 19 hores, en el Casal Jove, i consistirà en un torneig del famós joc La Fallera Calavera en el qual podran participar tots els joves que ho desitgen a partir de 12 anys. Per al dimarts 7 de novembre, a les 19 hores, a la sala B del Centre Municipal Bernat i Baldoví, s’ha programat una xarrada destinada a la població més jove amb el títol El Pacte Verd Europeu i la seua òptica intergeneracional, la qual s’emmarca dins del cicle d’activitats A Sueca parlem d’Europa.

A més, entre el 17 i el 26 de novembre, a la sala Els Porxets, se celebrarà la XXI edició de l’Espai Jove, una activitat organitzada pel Consell Local de la Joventut que ha aconseguit consolidar-se al llarg dels anys i que té com a finalitat oferir una major visibilitat a les noves generacions d’artistes del municipi donant a conéixer la seua obra. L’Espai Jove inclourà també altres activitats com ara concerts.

Així mateix, per als dies 23 i 24 de novembre, s’ha previst la celebració del III Fòrum Jove, un espai de participació en el qual la població més jove pot realitzar les seues propostes i suggeriments sobre qualsevol tema que els interesse o els preocupe. La primera sessió, prevista per al dia 23, en la qual se servirà també un berenar als i les participants, servirà per a debatre i concretar les seues propostes. La segona, el dia 24, servirà per a traslladar-les als representants municipals de l’Ajuntament. 

Finalment, el dissabte 25 de novembre, en el Casal Jove, tindrà lloc la inauguració de l’exposició No em toques el whatsapp, impulsada per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) amb l’objectiu de sensibilitzar i conscienciar a les persones joves sobre la importància de detectar i denunciar qualsevol classe de violència contra les dones. Des de la Regidoria de Joventut han mostrat el seu agraïment a l’IVAJ per haver triat Sueca com un dels municipis on es podrà contemplar esta mostra.

Més llegits