IniciSUECAL’alcohol causa diversos accidents de cotxe durant el cap de setmana

L’alcohol causa diversos accidents de cotxe durant el cap de setmana

La Policia Local posa en marxa un operatiu on un conductor dona positiu en cocaïna, heroïna i amfetamina i intenta fer-se passar per altra persona 

L’última setmana ha sigut moguda per als agents de la Policia Local. Durant el cap de setmana passat van auxiliar i ajudar en tres accidents de trànsit, dos d’ells a conseqüència d’eixides de via amb bolcament. En cap dels accidents van haver-hi més danys personals que les contusions de l’accident i en els dos bolcaments es va haver de rescatar de l’interior dels vehicles als seus conductors. Dels tres accidents, en dos d’ells els agents van detectar un resultat positiu en alcohol, per la qual cosa seran investigats per un presumpte delicte contra la seguretat viària.

Estes actuacions ocorrien dies abans de l’operatiu policial muntat, el passat dimarts 24 d’octubre, en diversos punts del nucli urbà de la localitat, destinat a detectar conductors sota els efectes de l’alcohol i les drogues, i millorar, per tant, la seguretat viària de la localitat, especialment en estes zones, on els vianants són els protagonistes i els més vulnerables abans accidents de trànsit. Amb esta finalitat, la de protegir els vianants i resta d’usuaris, es va establir l’operatiu, que va donar com a resultat, 7 conductors detectats amb presència de drogues en l’organisme, la major part d’ells en cànnabis i cocaïna. En un cas el conductor va oferir un resultat positiu en tres substàncies, cocaïna, heroïna i amfetamina i, a més, es va comprovar que no disposava de permís de conduir després de la pèrdua total de punts, el qual es va fer passar per una altra persona per a eludir la investigació policial, sent investigat també per un presumpte delicte contra la seguretat viària.

També durant els últims dies, la Policia Local de Sueca va intervindre en dos accidents de circulació, sent els vehicles implicats patinets elèctrics (VMP). En un dels quals, el conductor del VMP va donar positiu pel consum de drogues tòxiques. Des de la Policia Local de Sueca van recordar als usuaris de patinets elèctrics que “no es pot circular sota els efectes de drogues tòxiques, estupefaents o substàncies psicotròpiques, i així mateix la taxa d’alcohol màxima permesa en menors és de 0’0”.

Lesions i amenaces

Ja en l’àmbit de la seguretat ciutadana, els agents policials van detindre, en la vesprada del divendres 20 d’octubre, a un home per un presumpte delicte de lesions i amenaces, al qual se li va intervindre un ganivet de cuina.

spot_img
spot_img

Més llegits

Esta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Fent click en el botó Aceptar acceptes l\'ús d\'estes tecnologies.    Más información
Privacidad