IniciCulturaLa 3a Mostra de Teatre del Perelló premia  Una carretera sense arbres...

La 3a Mostra de Teatre del Perelló premia  Una carretera sense arbres de Lluna Plena

La gala, celebrada en el Centre Cultural Doctor José Antonio Gómez Marco, va servir per a tancar els actes programats per a les festes de la Puríssima

El Perelló va celebrar el passat cap de setmana el lliurament de premis de la 3a Mostra de Teatre amateur que venia celebrant-se des de feia diverses setmanes en el Centre Cultural Doctor José Antonio Gómez Marco. L’acte va servir, a més, per a concloure les Festes de la Puríssima 2023 que van començar el 4 de desembre.

L’obra Una carretera sense arbres del grup Lluna Plena va ser, amb dos premis, una de les més guardonades de la gala. Els suecans es van emportar el Premi El Perelló a Escena a la millor Direcció (Clàudia Serra) i el Premi El Perelló a Escena a la millor Actriu (Elena Villagrasa, que el va compartir exaequo amb Carmen Tere de Sense Barreres Teatre). L’obra que va rebre major nombre de reconeixements va ser El Crimen Perfecto del grup Sense Barreres Teatre amb un total de 4 guardons. També van pujar en dos ocasions el grup Tot sobre Eva Teatre amb Atraco a las tres.

L’esdeveniment va començar amb la representació de l’obra Waterloo i l’actuació estel·lar de Carles Alberola, natural d’Alzira i amb vincles perelloners, al qual també se li va retre homenatge per la seua trajectòria com a director i dramaturg.

Durant el transcurs de l’acte es va repartir el total de la recaptació, que va ascendir a 3.219 euros, entre totes les associacions col·laboradores, totes elles de caràcter benèfic, com ADOPS (Pacients de Càncer de Sueca), APASU (Associació de Pares d’Autisme de Sueca), AECC (Associació Espanyola contra el Càncer), AFASU (Associació Familiars Alzheimer Sueca) i AFEM (Associació de Famílies de Malalts Mentals).

Obres guardonades

Premi a la Millor Actriu de Repartiment

CONJUNT D’ACTRIUS

Atraco a las Tres grup Tot sobre Eva Teatre

Premi al Millor Actor de Repartiment

CONJUNT D’ACTORS

Atraco a las Tres grup Tot sobre Eva Teatre

Premi El Perelló a Escena al Millor Actor

DANI MONTESINOS PÉREZ

El Crimen Perfecto grup Sense Barreres Teatre

Premi El Perelló a Escena a la millor Actriu

Ex aequo CARMEN TERE PLA

El Crimen Perfecto grup Sense Barreres Teatre

Premi El Perelló a Escena a la millor Actriu

Ex aequo ELENA VILLAGRASA PALACIOS

Una Carretera Sense Arbres grup Lluna Plena

Premi El Perelló a Escena a la millor Direcció

CLÀUDIA SERRA

Una Carretera Sense Arbres grup Lluna Plena

Premi El Perelló a Escena a la Millor Obra

El Crimen Perfecto grup Sense Barreres Teatre

Premi El Perelló a Escena del Públic

El Crimen Perfecto grup Sense Barreres Teatre

Més llegits