IniciEsportsLa 26a Matinal Motera converteix Sueca en l’epicentre de les dos rodes

La 26a Matinal Motera converteix Sueca en l’epicentre de les dos rodes

Centenars d’aficionats i aficionades a les motocicletes omplin les rodalies del Pavelló Cobert i disfruten d’una jornada de germanor i bon ambient

La 26a Matinal Motera ‘Festes de l’arròs’ es va celebrar el passat 9 d’Octubre en les rodalies del Pavelló Cobert. Centenars de motocicletes van quedar exposades durant el matí en la ronda del País Valencià per a que totes les persones pogueren contemplar des de les màquines més antigues fins a les de més cilindrada, passant per motocicletes preparades per a la competició o aquelles destinades al pur passeig.

Els organitzadors, el Moto Club Sueca, no van escatimar en recursos i es van bolcar, una vegada més, en el que és un dels esdeveniments de l’any per a ells, tornant a deixar una molt bona imatge a totes les persones vingudes de fora pertanyents a altres clubs moters. A més, li van retre un homenatge a l’oficial de la Policia Local de Sueca Paco Bolufer i Roda i a Pedro J. Vallespí fotògraf professional de motoclisme.

La màgia de les motos
En cada rugit de motor, sentim bategar el cor d’una comunitat unida per una mateixa passió. Cada història compartida hui ens va recordar el poder que té l’amor per les dues rodes per a unir a persones de diferents camins de vida. Este dia, pese al canvi de data, ha sigut un testimoniatge palpable que quan ens unim entorn del que estimem, la màgia succeeix. Gràcies a cadascun de vosaltres per convertir esta matinal en un moment que quedarà gravat en els nostres cors per sempre. Ens veiem en la pròxima Matinal del Motoclub Sueca amb encara més entusiasme i afecte. Fins prompte, moters i moteres!
 Noelia (Moto Club Sueca)

Més llegits