IniciCulturaEnric Valor aplega a Sueca

Enric Valor aplega a Sueca

Alumnat de 7 escoles del municipi s’unix per a oferir un espectacle pioner de teatre musical basat en una rondalla del narrador de Castalla

El Centre Municipal Bernat i Baldoví acollirà, este divendres 21 de juny a partir de les 17 hores, un espectacle musical pioner interpretat per escolars del municipi. Es tracta d’un projecte denominat ‘Música a l’escola’ en el qual participaran els centres: CEIP Carrasquer, Nostra Senyora de Fàtima, La Encarnación, María Auxiliadora, Escola Jardí de l’Ateneu i Uniana, al costat de l’Escola de Música José Serrano, de la Unió Musical, impulsora de la iniciativa. 

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Educació, ha col·laborat en la celebració d’este espectacle que, amb el títol El xiquet que va nàixer de peus, oferirà al públic assistent un teatre musical basat en una rondalla d’Enric Valor.

“L’espectacle, previst inicialment en la plaça de l’Ajuntament però que va haver d’ajornar-se per les condicions meteorològiques, s’oferirà finalment en el Centre Municipal Bernat i Baldoví, este divendres. L’Escola de Música José Serrano ha convidat a diversos centres del municipi a participar en este projecte pioner i, des de l’Ajuntament, hem volgut col·laborar facilitant tota la infraestructura necessària perquè puga celebrar-se i puga gaudir-lo tota la ciutadania”, ha assenyalat el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez.

spot_img
spot_img

Més llegits

Esta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Fent click en el botó Aceptar acceptes l\'ús d\'estes tecnologies.    Más información
Privacidad