IniciSUECAEls espais verds de Sueca busquen el reconeixement del programa Viles en...

Els espais verds de Sueca busquen el reconeixement del programa Viles en Flor

El municipi ja ha conseguit en dos ocasions el guardó de l’Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana

La ciutat de Sueca buscarà, un any més, el reconeixement del programa Viles en Flor, una iniciativa de l’Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT), que busca posar en valor la labor dels municipis en la millora de l’espai verd urbà, i que reconeix anualment el treball dels participants en forma de concurs i lliurament de guardons.

El nostre municipi ha sigut reconeguda amb este guardó en dos ocasions, per la qual cosa compta amb dos Flors d’Honor. 

Entre les característiques que destaquen des de l’organització de Sueca s’hi troba comptar amb 100.000 m² de zones verdes, presenta tres paratges naturals: L’Assut i el seu bosc de ribera, la Senda de les Vaques i la Muntanyeta dels Sants, i tenir dos conjunts arboris catalogats: les palmeres de la Via de Sant Roc i el Passeig de l’Estació i Escoles Carrasquer.

Per altra banda, des d’este programa ressalten que Sueca participa en nombroses iniciatives de recuperació d’arbratge singular i el treball de restauració fluvial de la Fillola del Moro i de L’Assut.

Els membres del jurat van ser rebuts esta setmana a l’Ajuntament per l’alcalde, Dimas Vázquez, i la regidora de Medi Ambient, Àngela Marí, i, posteriorment, van visitar diferents llocs del terme municipal, com ara les noves places remodelades de Sant Domènec i Portal de Cullera, en el nucli urbà, i també l’estat de les obres de retirada de la canya invasora en el riu Xúquer, l’Assut de Sueca i la Muntanyeta dels Sants, per a recopilar informació sobre la seua gestió i característiques. “És un plaer poder participar, un any més, en el projecte Viles en Flor i a través d’este fer més visible el patrimoni arbori de la nostra ciutat. A més, esta iniciativa ens motiva per a millorar ja que, amb les aportacions i valoracions que ens atorguen, podem marcar plans per a dignificar encara més els nostres espais públics”, va expressar la regidora de Medi Ambient, Àngela Marí.

La gala de lliurament de distincions se celebrarà, el mes d’octubre, al Jardí Botànic de València.

spot_img
spot_img

Més llegits

Esta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Fent click en el botó Aceptar acceptes l\'ús d\'estes tecnologies.    Más información
Privacidad