IniciSUECAEl sopar d’AECC de Sueca recapta 3.725 euros

El sopar d’AECC de Sueca recapta 3.725 euros

Es va guardar un minut de silenci en honor a Asunción Navarro, José Luis de Miguel i Celia Albi

La Junta Local de l’AECC de Sueca va organitzar, el passat 10 de novembre, el tradicional sopar solidari per a recaptar fons i destinar-los a combatre la malaltia. Unes 250 persones van acudir a l’acte per a donar suport als Jardins Blau Mar del Mareny Blau.

Entre les autoritats presents van estar  l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; membres del Consell de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de València; el cap del Servei d’Oncologia de l’Hospital Arnau de Vilanova, Antonio Llombart Cussac juntament amb la seua dona, Cristina Pérez Broseta; i alguns membres del departament d’Oncologia de l’Hospital de la Ribera com ara el doctor Athanasios Pouptsis, metge adjunt d’oncologia i autoritats de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes.

Al sopar es va guardar un minut de silenci en honor a Asunción Navarro, José Luis de Miguel i Cèlia Albi, tres persones que ens van deixar recentment i van dedicar molt d’esforç, treball desinteressat per a recaptar fons per a la lluita contra el càncer. En acabar el minut de silenci va sonar un fort i merescut aplaudiment.

Després es van escoltar les paraules de la presidenta de l’AECC, Sacra Ortells -que va donar les gràcies a tots els assistents i a les entitats col·laboradores-, els doctors Antonio Llombart Cussac i Athanasios Pouptsis i, per últim, Dimas Vázquez. Tots ells ens van dedicar paraules carregades de molta esperança i molts ànims per a malalts i familiars.

Com és habitual, la nit va concloure amb la tradicional rifa, on es van sortejar infinitat de regals de tota mena: pernils, fruita, plantes, maletes, productes de cosmètica, etc. Es van recaptar de la rifa 3.725 euros, demostrant la gran generositat dels assistents.

Segons indicaren des d’AECC de Sueca, “va resultar un acte molt emotiu i ple de solidaritat, demostrant tota la gent que volem dir no al càncer i amb la ferma esperança que la seua curació prompte siga una realitat” i van assegurar que continuaran “ajudant per a una bona prevenció i més investigació per a més vida”.

Més llegits