IniciOpinióEl silenci no és una resposta

El silenci no és una resposta

OPINIÓ · AMPA CEIP Cervantes

Les famílies del Ceip Cervantes volem fer públic el nostre descontent davant el tracte rebut (reiteradament) per l’Ajuntament de Sueca.

Com tots els centres escolars, per aquestes dates, sempre organitzem el sopar de fi de curs, una gran festa de germanor entre famílies, alumnat, mestres i antics alumnes. La nostra festa era el dia 21 de juny.

L’AMPA del Ceip Cervantes, en data 10 de maig de 2024 va fer una instància a l’Ajuntament, sol·licitant les taules per poder realitzar el sopar. Al cap d’uns dies se’ns va informar que, com a organisme públic, havíem de fer la instància de forma telemàtica. D’acord, tornàrem a fer la instància via telemàtica el dia 21 de maig de 2024. A partir d’ahí no tornàrem a saber res més de l’Ajuntament, fins al dia d’abans del sopar que se’ns informa (per vies no oficials i mai per escrit) que no tindrem taules perquè, literalment, «l’Ajuntament no en té». Per a l’Ajuntament se suposava que «el silenci administratiu és una resposta»…però nosaltres pensem que no ho és, hem tingut una gran sensació d’abandonament i pensem que és una falta de respecte cap a totes les famílies que estem treballant desinteressadament per a que tot vaja endavant.

Immediatament, l’AMPA hagué de buscar una alternativa i buscar taules en temps rècord. Volem agrair públicament a la Falla Bernat Alinyo i a la Falla Xúquer la seua ajuda, deixant-nos desinteressadament les taules per poder realitzar el sopar de fi de curs. MIL GRÀCIES!!

No és la primera vegada que patim «els oblits» de l’Ajuntament… va passar també amb l’equip de so el Dia de la Pau (quan també estaven totes les instàncies correctament sol·licitades) i contínuament hem de demanar per favor que es realitzen les tasques de manteniment que, com a edifici públic de Sueca, hauria de cuidar l’Ajuntament. Ja està bé! L’alumnat, mestres i famílies del Ceip Cervantes ens meresquem un tracte digne i respectuós.

Som escola, fem escola i si ho fem tots junts sempre és millor.

L’AMPA del CEIP Cervantes

spot_img
spot_img

Més llegits

Esta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Fent click en el botó Aceptar acceptes l\'ús d\'estes tecnologies.    Más información
Privacidad