IniciSUECAEl Restaurant Llopis compleix cent anys

El Restaurant Llopis compleix cent anys

Ho va celebrar amb una festa on acudiren centenars de persones

El Restaurant Llopis va celebrar, el passat dimecres 13 de desembre, el seu centenari rodejat de desenes de persones que no es van voler perdre l’oportunitat d’acompanyar a la família en esta assenyalada fita. Diverses han sigut les generacions que han remat durant tot este temps per a fer possible que el local ubicat en l’avinguda del Mestre Serrano siga el més longeu del municipi suecà.

Concebut inicialment com una orxateria, el Restaurant Llopis ha anat veient com canviava la morfologia urbanística de la seua barriada fins a aplegar a hui en dia on, cent anys després, encara passa per davant l’antiga carretera N332 en el que podrien ser els seus últims mesos. Tres generacions han passat durant tot este temps pel local que ara regenta Salvador Ortega Pérez, qui va agrair “a totes les persones que ens aprecien i que han vingut a esta celebració”.

Bona part de Gremi Hostaleria Sueca i Platges van acudir a fer costat al seu actual president i van expressar “el més sincer reconeixement al Restaurant Llopis en els seus cent anys de dedicació exemplar a la gastronomia i a l’art de l’hostaleria, un llegat que ha influït i inspirat a molts en el nostre sector”. Els membres de la Junta Directiva també destacaren “la seua continuada excel·lència, que ha estat exemple per a la comunitat gastronòmica i punt de referència que ha marcat la pauta per a la qualitat i el servei impecable. Que esta data històrica siga tan sols el començament d’una nova etapa d’èxits i reconeixements, a part de tenir-vos com a membres de la nostra comunitat gastronòmica i esperem amb entusiasme molts més anys de col·laboració”, van indicar, i van brindar “pel passat, el present i el futur d’este etern racó gastronòmic”.

Més llegits