IniciSUECANous contenidors per als gats

Nous contenidors per als gats

Alumnat de Projectes Artístics de l’Institut Joan Fuster dissenyen nous dipòsits destinats a l’alimentació de les colònies felines

L’alumnat de Projectes Artístics de 1r de Batxillerat de l’Institut Joan Fuster, va presentar, este dijous 14 de desembre, els dissenys i pintura dels quatre nous contenidors que destinarà l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Benestar Animal, a atendre les necessitats de les colònies felines de la ciutat, consistents en la seua correcta alimentació i cura. “Es tracta d’una iniciativa que es va posar en marxa fa dos anys amb la intenció d’involucrar a la joventut del municipi. De nou, estem súper satisfets i orgullosos d’esta col·laboració que ens presta l’institut Joan Fuster i que té com a doble finalitat: conscienciar a la ciutadania en la importància del benestar animal al mateix temps que apostar pel foment i l’estimulació artística dels i les joves de Sueca”, va explicar la regidora de Benestar Animal, Àngela Marí

La professora de Projectes Artístics, Àngels Arias, va expressar la seua satisfacció pel resultat de la iniciativa i el seu agraïment a l’Ajuntament per la proposta realitzada a l’alumnat de l’institut a qui li va semblar “molt bona idea”. Cada alumne va realitzar una maqueta prèvia en paper i, finalment, van ser seleccionades les quatre que es van presentar. “La selecció final va resultar complicada pel nivell dels dissenys, molt interessants tots; però finalment es van triar estos quatre perquè combinaven molt bé l’espai i mostraven una continuïtat entre totes les cares del contenidor”, va assenyalar Arias. 

Per la seua part, l’alumnat dels dissenys seleccionats va mostrar també la seua satisfacció pel treball realitzat, “ha sigut molt gratificant”, va assenyalar Ana Estruch, qui va explicar que la major dificultat va estar a trobar una idea original i adequada per al disseny, més que en la pintura posterior del contenidor, “el treball s’ha realitzat en l’últim mes. Després de traslladar el dibuix de la maqueta amb l’ajuda d’un projector, vam procedir a pintar-lo amb la col·laboració d’alumnat d’altres assignatures”

Els quatre nous contenidors per a colònies felines que en breu es podran veure als carrers a mode de xicotetes obres d’art, se sumaran als ja existents que permeten als animals accedir per la part inferior per a alimentar-se d’una manera organitzada i neta amb l’entorn.

Més llegits