IniciEsportsEl Club Billar Sueca es proclama subcampió d'Espanya per equips en jocs...

El Club Billar Sueca es proclama subcampió d’Espanya per equips en jocs de sèrie

El Pavelló d’Esports Raül Cuenca Monrabal va acollir durant el cap de setmana el torneig en el qual van participar sis equips

El Pavelló d’Esports Raül Cuenca Monrabal va acollir durant el cap de setmana el Campionat d’Espanya de Billar per equips en Jocs de sèrie. El Club Billar Sueca, representat per Salva Ortells, Alfons Egea i el mateix Raül Cuenca, després de realitzar un brillant torneig, no va poder finalment alçar-se amb el trofeu de campió en perdre la final, disputada la vesprada de diumenge 24 de març, enfront del Club Punt d’Atac de Torredembarra (Catalunya). La medalla de bronze va ser per als clubs d’Almussafes i de Granollers. A més, el campionat va comptar amb la participació del Club Billar Tarragona i del Club Billar Alcántara, de Madrid. 

El president del club amfitrió, Raül Cuenca, va intervindre en el lliurament de trofeus per a felicitar els campions, i a tots els participants, i elogiar el gran campionat realitzat pels seus companys d’equip. Així mateix, va agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Esports, dels patrocinadors i de la Federació de Billar de la Comunitat Valenciana. Després de lamentar l’oportunitat perduda, va voler finalitzar les seues paraules assegurant que tornarien a intentar-ho en pròximes ocasions. Per la seua part, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i el primer tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Julián Sáez, van elogiar la labor del Club Billar Sueca en la promoció d’este esport, especialment entre les generacions més joves, i van felicitar els subcampions per un torneig excel·lent en tots els sentits.

Al costat de l’alcalde i del regidor d’Esports, van assistir també a la final els regidors Joan Carles Vázquez, Noelia Benedito i Joan López; i el president de la Federació de Billar de la Comunitat Valenciana, Javier Muñoz.

Més llegits