IniciSUECADos nous parcs infantils se sumen als ja existents al municipi

Dos nous parcs infantils se sumen als ja existents al municipi

El consistori té previst executar millores en altres zones de Sueca destinades a l’oci dels més menuts gràcies al Pla d’Inversions de la Diputació de València

Sueca compta amb dos nous parcs infantils. L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Serveis Municipals, ultima estos dies els treballs de construcció i té previst realitzar altres actuacions de millora en diferents zones infantils del municipi; tot això gràcies al Pla d’Inversions de la Diputació de València per al període 2021-23. 

La primera de les instal·lacions noves que s’obrirà en breu està situada al costat del campanar de l’església de Sant Pere, darrere de l’escultura dedicada a l’escriptor Joan Fuster. “El nou parc que podran gaudir des d’ara mateix els xiquets i xiquetes de Sueca, ha comptat amb una inversió de més de 40.000 euros. El seu disseny s’ha adaptat a l’entorn arquitectònic pel que fa a colors i materials. Esperem que siga del seu gust”, va explicar el regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez. 

Una altra de les actuacions previstes, que es troba en este moment en fase de licitació, consisteix en la renovació completa del parc situat al carrer Favara, al costat de la Nacional 332. A més, es construirà un nou Splash Parc (o parc d’aigua) al carrer Manuel Tarancón, un projecte que ja es troba licitat i adjudicat, les obres del qual començaran en breu. 

Altres actuacions

D’altra banda, s’ha contemplat també la renovació i conservació de tres zones infantils més, situades en la plaça del Convent, al carrer Sor Isabel de Villena i l’existent també al carrer Manuel Tarancón. “En este últim cas, es restauraran els jocs, però la meua intenció en un futur pròxim és realitzar-li una reforma integral. Totes estes actuacions es duran a terme gràcies al Pla d’Inversions de la Diputació, i esperem que els agraden a la ciutadania. Els tràmits administratius són els que ens estan marcant l’ordre a l’hora d’executar les actuacions, però totes es realitzaran en un termini curt de temps per al gaudi dels xiquets i xiquetes de la nostra ciutat”, va assenyalar Joan Carles Vázquez.

Més llegits