IniciSUECAAndrea Monllor, nova secretària general dels Joves Socialistes de Sueca

Andrea Monllor, nova secretària general dels Joves Socialistes de Sueca

L’agrupació de Joves Socialistes de Sueca va celebrar, el passat dissabte 18 de novembre, l’assemblea en la qual va ser elegida la socialista Andrea Monllor com a nova secretària general. La jove política perellonera va ser la candidata a l’alcaldia del Perelló en les passades eleccions de maig i també va formar part de les llistes del PSPV-PSOE de Sueca.

El secretari general dels socialistes de Sueca i jove socialista, Vladimir Micó, va estar present i va voler expressar la seua satisfacció per l’elecció d’Andrea, “és una dona valenta, jove i en moltes ganes, pot donar la força que els joves socialistes de Sueca necessiten en un moment en el qual la societat necessita que els joves s’impliquen en la vida pública i en les decisions de la política”.

Després de ser escollida, la nova secretària general de l’agrupació jove va apuntar: “Em sent molt agraïda de formar part d’esta agrupació de Joves Socialistes del País Valencià de Sueca i treballarem per a fer avançar l’agrupació amb gent jove i activa”.

spot_img
spot_img

Més llegits

Esta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Fent click en el botó Aceptar acceptes l\'ús d\'estes tecnologies.    Más información
Privacidad