IniciOpinió12 Campanya solidària per a Nadal del PSPV-PSOE de Sueca

12 Campanya solidària per a Nadal del PSPV-PSOE de Sueca

OPINIÓ · PSPV-PSOE Sueca

La Casa del Poble de Sueca, seu dels socialistes suecans, torna a obrir les portes, per a arreplegar tota la gran solidaritat que els nostres veïns sempre han demostrat amb la gent més necessitada.

Un any més, i ja són una dotzena, tindrem oberta la nostra seu per a rebre totes les donacions d’aliments, joguets en bon estat, menjar i accessoris per a nadons, així com material escolar en bones condicions d’ús.

Per tant, el PSPV-PSOE de Sueca i Joves Socialistes de Sueca, estarem a la disposició de tots els veïns que vulguen col·laborar i solidaritzar-se, en la Casa del Poble, situada en el carrer la Punta núm. 5, des del 18 fins al 20 de desembre, i des de les 18 hores fins a les 20 hores d’aquests dies.

Esta campanya es combina amb el dia de la recollida d’aliments, que fem a les portes dels supermercats, que serà el dissabte dia 16 d’11:00 h a 13:30, el que pretenem és intentar col·laborar amb la gran labor que Càritas Sueca fa en la nostra ciutat, aportant el nostre gra d’arena amb els ciutadans més desfavorits.

Us esperem a tots com sempre, amb els braços oberts. Ells també us esperen. Moltes gràcies anticipades de tota la nostra agrupació.

PSPV-PSOE de Sueca

spot_img
spot_img

Més llegits

Esta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Fent click en el botó Aceptar acceptes l\'ús d\'estes tecnologies.    Más información
Privacidad