IniciOpinióUna valeriana o una til·la, senyora Egea Romero

Una valeriana o una til·la, senyora Egea Romero

OPINIÓ · Compromís per Sueca

Senyora Egea Romero, no es pose vosté nerviosa perquè amb la seua delicada salut li podria jugar una mala passada. I no és que ens alegrem per això, si diguem que la salut no li acompanya és perquè vosté sempre té l’excusa eixa per dir que no acudeix als plens o a les juntes de govern. S’hauria de cuidar un poc més que la vida és molt bonica i vosté amb els prop dels 60.000 euros anuals que cobra per ser regidora i presidenta de la Mancomunitat li pot donar per a viure requetebé. 

Afortunadament els regidors de Compromís tenim una faena apart de representar a un terç del poble, perquè no s’oblide que ens van votar 4.117 persones que no pensen igual que vosté. Som set regidors/es als quals esta vosté menyspreant. 

I ara parla de respecte als suecans i suecanes, no ens faça riure senyora Egea Romero. Nosaltres li dediquem moltes hores a l’Ajuntament i cobrem 150 euros en brut per ple i si tenim alguna informativa (que no sempre ens  informen,  sinó que ho porten per urgència al ple  i no ens dona temps per a estudiar-ho) ens paguen 50 euros.

I no s’enfade, mantinga la calma, senyora Egea Romero, perquè cada vegada que s’enfada li pugen més el sou. Recorde quan no va aconseguir el que volia, col·locant a una funcionaria de la seua confiança per dalt de totes i tots,  inclús del seu “amic” Dimas amb el  que acaba amb un enuig monumental, tensant la corda que quasi la trenca, no acudint al concurs internacional  de paelles de Sueca. Aleshores per rebaixar-li el cabreig, el seu “amic” no va tindre més remei que llevar a Vladimir Micó de la presidència i de tantes altres coses,  i regalar-li-la a vosté per la mòdica quantitat de 1.500 eurets al més, a mes dels 3.000 que ja s’emportava de regidora. (diuen els castellans que “las penas con pan son menos”)

Regidors de Compromís, sou  mensual,  150+50= 200 euros 

Senyora Egea Romero, sou mensual,  3.000+ 1.500= 4.500 euros 

Vosté té la obsessió d’atacar a la senyora Moncho amb mentires repetides que mai es convertiran en realitat. O a la nostra Roser Vinyoles que cada vegada que parla es mofa vosté i el seu “amic” menyspreant-la amb una supèrbia exagerada en cada una de les seues intervencions. Ara, i això ja és el súmmum, es burla un dia darrere d’altre de la portaveu del PP, Carolina Torres, (que com ara ja noi forma part del seu govern) té la pocavergonya de menysprear-la reiterant-li “les seues limitacions” per no estar a l’alçada política de vosté. 

I vosté mateixa parla de respecte, senyora Ayuso… perdó, senyora Egea Romero ( aiii, el subconscient) quan  en l’últim ple abandonaren la sessió els regidors/es de Compromís i del PP, vosté va dir en paraules textuals i gravades per Sueca TV “no ens feu falta per a res”

I ja que vosté ha anunciat a “bombo i plateret” que els regidors/es de Compromís no pensem en els suecans i suecanes per no estar en els dos punts d’urgència del Ple, li direm que estan en el dret de portar-los quan vulguen i que és legal, però quan es converteix en una costum és quan ens mostrarem en desacord i continuarem eixint-nos de la sessió per la seua incompetència. I com pensem en els nostres ciutadans i ciutadanes seguirem denunciant la falta de previsió i el desgovern que existeix a la nostra ciutat. No pregunte als seus socis de govern, ni a alguns regidors del seu propi partit per la seua gestió, pot emportar-se alguna sorpresa.

Compromís per Sueca

Més llegits