IniciOpinióUna oposició irresponsable que menysprea al ciutadà

Una oposició irresponsable que menysprea al ciutadà

OPINIÓ · Manoli Egea Romero, portaveu del PSPV-PSOE de Sueca

És difícil comprendre com una persona que ha exercit funcions de govern a la nostra ciutat desconeix la necessitat de seguir els procediments establits en l’administració pública. Sra. Moncho, no sé si vosté liderava la gestió o simplement acudia per a rebre remuneracions i passejar-se. A hores d’ara, la seua falta de coneixement sobre la inclusió de punts per urgència, indicada clarament per la pròpia paraula “urgència”, és preocupant. Ignorar este aspecte pot resultar en la pèrdua de subvencions si no s’aborda en el moment adequat.

Manoli Egea. AJ. DE SUECA

No és un capritx de la nostra part incloure estos punts, com he esmentat anteriorment, seguim els temps indicats, seguint les directrius dels funcionaris, els qui són els professionals en la matèria. Si el seu desig és organitzar plens extraordinaris per a augmentar els seus ingressos mensuals, hem de deixar clar que cobra una informativa per cada punt de l’ordre del dia més l’assistència al ple, en conseqüència si el portem per urgència vosté perd eixe sobresou. Potser este és el motiu de la seua còlera.

És comprensible la postura de la portaveu del PP en abandonar una sessió a causa del limitat recorregut polític que pot tindre. No obstant això, Sra. Moncho, vosté porta tota una vida en la política, una política que molts consideren miserable i barata. Abandonar un ple quan els punts de l’ordre del dia són de màxim interés per als ciutadans, com el delicat tema de Serveis Socials, demostra el poc que li importen els problemes de les persones de la seua ciutat. Quin tipus d’oposició estan fent? Cree que eixa actitud només evidencia la seua falta de compromís amb els ciutadans.

Seria prudent que considere renunciar al seu càrrec com a regidora; el partit i els ciutadans segurament ho agrairien. Durant el seu mandat com a governant, no va aportar res significatiu al benestar de la nostra ciutat, i la seua participació actual en l’oposició sembla igualment mancada d’accions concretes.

Potser el que realment li molesta és que des que el partit socialista va assumir el govern de la nostra ciutat, ha experimentat millores significatives en comparació amb la situació quan formava part del govern de Compromís. Compromís amb qui? Amb el sou que rebia de la diputació com a diputada de turisme? En tot cas, la seua contribució a la ciutat va ser escassa per no dir nul·la, malgrat percebre una remuneració considerable. Recorde que en una sessió es va esmentar que vosté cobrava 70.000 euros, més les compensacions per sessions informatives i plens de l’Ajuntament de Sueca.

És imperatiu recordar tant al PP com a Compromís que en política no tot està permés. Abandonar una sessió plenària equival a renunciar a la responsabilitat com a regidor de l’oposició. El seu deure va més enllà de fiscalitzar al govern; implica aportar, no simplement intentar destruir.

Manoli Egea Romero · Portaveu del PSPV-PSOE de Sueca

Més llegits