IniciOpinióTabús de la societat

Tabús de la societat

OPINIÓ · M. José Albiñana

Acudir a un psiquiatre no és el mateix que estar boig

Molta gent acudeix regularment a un psiquiatre per a cuidar la seua salut mental, per sort cada vegada més, perquè la persona necessita cuidar-se per fora, però sobretot per dins.

A conseqüència del suïcidi de diversos famosos com Verónica Forqué, el problema s’ha fet visible, és molt trist que només amb les dades alarmants no n’hi haguera suficient, perquè els que ens governen li donen importància i destinen capital, encara que siga miserable, a formar a professionals tracten i ajuden amb tipus de malalties invisibles, o en l’ombra.

Pel que respecta als menors, en les últimes dècades cada vegada més joves desenvolupen malalties físiques arran de patir algun tipus de desordre emocional o mental, entre ells l’anorèxia o bulímia són les més comunes.

Continuem demanant més visibilitat, per a esta mena de trastorns i malalties mentals que no s’aprecien a simple vista, passen desapercebudes als ulls de la societat, fins que la ment no pot més, si no rep l’ajuda que cada malalt mental requereix.

Més llegits