IniciSUECASueca posa en marxa dos programes d'ocupació per a persones amb diversitat...

Sueca posa en marxa dos programes d’ocupació per a persones amb diversitat funcional

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria responsable de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha posat en marxa dos nous plans d’ocupació EMDISC 2023 i ETRAME 2023 destinats, en esta ocasió, a persones desocupades amb diversitat funcional. “Una vegada més, des de l’Ajuntament apostem per intentar incrementar les possibilitats d’ocupació a la nostra ciutat; més encara quan es tracta de col·lectius que poden trobar més traves a l’hora d’accedir a un lloc de treball”, ha assenyalat la regidora responsable d’ADL, Àngela Marí

El programa EMDISC 2023 ofereix dos llocs de treball com a conserge, amb una duració de 12 mesos, i està dirigit a persones desocupades amb diversitat funcional. Està  subvencionat pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) amb 51.000 euros, més una aportació municipal de 15.199,52 euros. El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 25 de setembre. 

El programa ETRAME 2023 té com a objectiu la contractació de dos persones desocupades amb trastorn mental greu o problemes de salut mental greu. El període serà de 12 mesos i igualment està subvencionat per Labora amb 51.000 euros, més una aportació municipal de 15.555,20 euros. Les persones beneficiàries d’este programa han d’estar inscrites en l’oficina Labora, tindre diagnosticada una malaltia o trastorn mental greu o problemes de salut mental greu, i haver estat, o estar en l’actualitat, sent ateses pel Servei d’Atenció i Seguiment per a les persones amb problemes de Salut Mental Greu (SASEM). Els treballs a realitzar seran igualment de conserge. 

Per a qualsevol dubte o aclariment respecte als dos programes, l’Ajuntament de Sueca, a través del departament d’ADL, posa a la disposició de la ciutadania el telèfon 96 170 00 50 (extensions 1075, 1359, 103 i 1055).

Més llegits