IniciSUECAL’Ajuntament contracta 8 menors de 30 anys a través del programa EMPUJU...

L’Ajuntament contracta 8 menors de 30 anys a través del programa EMPUJU 2023

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria responsable de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha oferit un any més a la ciutadania desocupada menor de 30 anys, la possibilitat de participar en el programa EMPUJU 2023, que permetrà la contractació de 8 persones, per un període de 12 mesos, per a la realització de treballs d’auxiliar administratiu, peó d’obra, peó pintor, peó electricista i peó d’oficis múltiples. “Des de l’Ajuntament de Sueca, ens sentim molt satisfets de poder continuar oferint este tipus de programes que contribueixen a la creació d’ocupació en el nostre municipi”, va assenyalar la regidora responsable d’ADL, Àngela Marí

Per la seua part, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, va indicar que, des de l’Ajuntament, com a institució local “també ens preocupem per eixe sector de població més jove que encara no ha tingut l’oportunitat d’aconseguir un contracte laboral o sí que l’ha tingut amb anterioritat però en l’actualitat no troba ocupació. Tenim l’obligació d’intentar fomentar l’ocupació pública perquè puguen accedir a un lloc de treball i a la motivació que aporta. L’Ajuntament no està exclusivament per a temes administratius,  també es preocupa per generar ocupació i ajudar a les persones que ho necessiten”

El programa d’ocupació EMPUJU 2023 s’ha pogut desenvolupar gràcies a una aportació municipal de 126.772,52 euros i a una subvenció del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) de 123.680,28 euros. 

Programa ETRAME

Per altra banda, el consistori també va fer públic el programa ETRAME, mitjançant el qual es contractarà a dos persones desocupades amb trastorn mental greu o problemes de salut mental greu per a ocupar el lloc de conserges. Com l’EMPUJU, este programa es fa través de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL). Els requisits per a apuntar-se són: ser persones desocupades inscrites en els Espais Labora que tinguen diagnosticada una malaltia o trastorn mental greu o problemes de salut mental greu; i que hagen sigut o estiguen sent ateses per tal motiu pel SASEM depenent de l’entitat beneficiària. 

En el cas d’este programa, les contractacions seran durant un període de 12 mesos.

Més llegits