IniciSUECAProp de 1.500 persones passen pel Passatge del Terror muntat al Casal...

Prop de 1.500 persones passen pel Passatge del Terror muntat al Casal Jove

La Regidoria de Joventut agraeix la implicació del voluntariat en l’organització d’este esdeveniment dut a terme els dies 28, 29 i 31 d’octubre

Un total de 1.476 persones, de totes les edats, van poder gaudir del Passatge del Terror instal·lat en el Casal Jove durant els dies 28, 29 i 31 d’octubre amb motiu de la celebració d’Halloween. La festa ja s’està convertint en una de les activitats més multitudinàries en les quals participa la població jove del municipi i cada vegada necessita més implicació per part de les diverses associacions locals. Des del departament de Joventut de l’Ajuntament de Sueca es va posar en valor esta activitat que potencia la sociabilitat i el respecte per les idees i necessitats de tots els participants. “És de remarcar el bon ambient que s’ha creat en el grup de més de 40 persones voluntàries, amb edats compreses entre els 7 i els 54 anys, amb interessos i motivacions molt diferents, units per esta activitat pensada per al gaudi de tota la ciutadania. Els més xicotets, a més, han participat acompanyats dels seus familiars”, va assenyalar la regidora de Joventut, Gema Navarro.

Van ser moltes setmanes de treball, concretament des del 21 de setembre, i moltes hores dedicades, especialment els dies previs, per a obtindre l’espectacular resultat final. “Vull agrair el gran acolliment i participació per part de la ciutadania en una activitat destinada a totes les edats. El meu agraïment especial al grup de voluntariat que, de manera desinteressada, ha creat i treballat en este passatge perquè tota la població poguera gaudir-la”, va expressar Gema Navarro.

Més llegits