IniciSUECAMés de 130 litres en Sueca en poques hores

Més de 130 litres en Sueca en poques hores

La tempesta va deixar també centenars de llamps i trons de gran intensitat

Sueca va ser una de les localitats que més van patir els efectes de la tempesta que va passar per la Comunitat Valenciana durant les primeres hores d’este dijous 14 de setembre. L’estació d’AVAMET que fa les medicions en el casc urbà del municipi suecà van registrar unes precipitacions acumulades de més de 130 litres per metre quadrat en menys de quatre hores. Cal tindre en compte que Sueca havia recollit un total de 255 litres en tot el que portàvem de 2023, és a dir, en menys de quatre hores va ploure la meitat que en huit mesos i mig.

Només a Albalat de la Ribera va ploure més que a la capital de la Ribera Baixa. Allí van ser un total de 208,2 litres. A Cullera es van quedar per davall dels 70 litres mentre que a localitats com Sollana l’aigua va deixar poc més de 30 litres durant el mateix període de temps.

La nit es va fer llarga en molts habitatges suecans. Moltes foren les persones que no van poder dormir a conseqüència dels llamps i els trons que van acompanyar a les abundants pluges. Encara pitjor van ser els efectes en alguns dels carrers que, com sol passar quan plou una gran quantitat d’aigua en poc de temps, van quedar inundats. De nou, les cases van patir l’entrada d’aigua i els seus habitants van haver de combatre-la per tal que els danys no foren pitjors.

Des de primeres hores del matí, alguns locals comercials situats a baixos ja s’afanyaven per deixar tot en ordre i poder començar la jornada laboral amb normalitat.

La borrasca que travessa la Comunitat Valenciana podria deixar nous ruixats durant la jornada d’este dijous 14 de setembre en Sueca, ciutat que es troba en estos moments celebrant la seua 33a edició de la Mostra Internacional de Mim, festival que acull nombrosos espectacles en el carrer.

Més llegits