IniciSUECAL’IES Joan Fuster celebra les segones Jornades Professionals

L’IES Joan Fuster celebra les segones Jornades Professionals

Empreses i associacions oferiran, del 19 al 21 de desembre, tallers tècnics i xarrades a l’alumnat de les diferents formacions curriculars

L’Institut Joan Fuster celebrarà, del 19 al 21 de desembre, les II Jornades Professionals que enguany duen per títol ‘La Formació Professional a les empreses’. A estes jornades, organitzades juntament amb l’Ajuntament de Sueca, empreses i associacions ofereixen tallers tècnics i xarrades molt interessants per a l’alumnat, comprenent totes les famílies professionals (Transport i manteniment de vehicles, Instal·lació i Manteniment, Administració i Gestió i Serveis Socioculturals i a la Comunitat).

Les Jornades Professionals ofereixen una altra mirada des del món empresarial, “necessària per a completar la formació del centre”, segons va indicar Pilar Doñate, professora de Formació Profesional de l’IES Joan Fuster. “A més a més, són empreses col·laboradores en la Formació en Centres de Treball i en la FP Dual, per la que el centre ha fet una gran aposta. Ressaltar el paper de l’Ajuntament, no sols com a entitat pública acollidora de pràctiques d’alumnat sinó pel seu paper rellevant en la FP Dual, i com a dinamitzador en el sector on la part pública-social és molt important”, va explicar.

La cloenda de les Jornades, a càrrec de la directora de l’IES Joan Fuster Laura Mompó, se celebrarà el dijous 21 a les 18 hores, sent un espai d’encontre de les empreses amb el centre. També està prevista la presència de l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, representants de la Direcció General de FP Salvador Colomar, i la Inspectora d’Educació Elena Ortíz, així com representants d’empreses col·laboradores. En la cloenda es realitzarà una taula rodona, una visita als tallers del centre i es finalitzarà amb un vi d’honor per a tots els assistents.

Més llegits