IniciSUECALa zona de jocs infantils del carrer Favara serà remodelada

La zona de jocs infantils del carrer Favara serà remodelada

Les obres s’iniciaran esta setmana i l’empresa adjudicatària preveu que estiguen finalitzades durant el període estival

Les obres de remodelació del parc infantil situat al carrer Favara començaran esta setmana i es preveu que estiguen finalitzades durant el període estival. L’alcalde en funcions i regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez, i representants de l’empresa adjudicatària, van acudir al lloc per a supervisar l’inici dels treballs que consistiran en una renovació total de la zona de jocs. “Portàvem molt de temps darrere de poder desenvolupar este projecte, molt demandat per la ciutadania, perquè esta zona estava necessitada d’una actuació integral. Gràcies al Pla d’Inversions 2022-23 de la Diputació, i a una aportació municipal, s’iniciaran ja les obres de remodelació del parc, unint les dos zones de jocs existents ara, que permetrà gaudir d’un major espai i accessibilitat“, va explicar l’alcalde en funcions. 

La nova zona infantil constarà d’un complex de jocs inclusius de caràcter temàtic; en este cas, representarà un vaixell de grans dimensions que s’ajustarà a l’espai disponible. Addicionalment, s’instal·laran altres jocs que complementaran esta zona principal perquè puguen gaudir xiquets i xiquetes de diferents edats. També es procedirà a instal·lar un paviment concorde a l’àrea de jocs, segons establix la normativa vigent, per a minimitzar els possibles danys per caigudes dels menors usuaris i usuàries. Finalment, es renovaran i actualitzaran altres infraestructures afectades de la zona, com ara fanals, bancs i papereres.

spot_img
spot_img

Més llegits

Esta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Fent click en el botó Aceptar acceptes l\'ús d\'estes tecnologies.    Más información
Privacidad