IniciSUECALa Fundació SASM recrea el seu tradicional Betlem Vivent

La Fundació SASM recrea el seu tradicional Betlem Vivent

La instal·lació, en el Casal Jove, estarà oberta fins al dimecres 20 a les 13 hores

El Casal Jove ha sigut en esta ocasió l’escenari triat per a albergar el Betlem Vivent que tradicionalment oferix la Fundació SASM de Sueca, que atén persones amb trastorn mental greu. Els visitants podran gaudir amb esta recreació plena de detalls, a través de les seues diferents escenes, elaborades amb molta dedicació pels usuaris i treballadors del centre. Els regidors Manoli Egea, Julián Sáez, Joan Carles Vázquez, Carmen Pérez, Noelia Benedito, Vladimir Micó i Sari Sáez, es van sumar també a les nombroses visites que van acudint a contemplar-lo i que ho podran fer fins al dimecres 20 de desembre a les 13 hores.

“M’agradaria felicitar efusivament la Fundació per la magnífica labor que han realitzat, un any més. És un plaer contemplar el treball tan minuciós i amb tant de gust que han demostrat, com fan sempre que duen a terme qualsevol projecte. Des d’ací, convide a tota la ciutadania al fet que acudisquen a visitar-lo perquè és digne d’admirar i estic segura que els encantarà”, va assenyalar la regidora d’Acció Social, Manoli Egea.

Per la seua part, una de les monitores de la Fundació, Ana Roselló, va explicar que es tracta d’una activitat que desenvolupen des de fa anys “i que està inclosa en el programa d’eliminació de l’estigma de l’Ajuntament en el qual col·laborem diferents associacions. Per a l’elaboració d’este Betlem tan especial, realitzem prèviament una recopilació de mobles i elements que ens cedixen voluntaris i que ens poden ser d’utilitat. La nostra pretensió és recrear un poble antic amb diferents escenes típiques per a visitar”. 

Els usuaris i usuàries de la Fundació participen també activament en la preparació i com a personatges del Betlem. Una d’elles és Noelia Cabrera, qui es va mostrar molt satisfeta amb l’experiència i el resultat aconseguit, “m’agradaria convidar a tothom al fet que vinga a visitar-nos”.

Més llegits