IniciOpinióLa desastrosa gestió de Dimas Vázquez i Manoli Egea afona Sueca

La desastrosa gestió de Dimas Vázquez i Manoli Egea afona Sueca

OPINIÓ · Compromís per Sueca

Sueca no es mereix estos governants infames ni un minut més. En a penes 5 anys han portat Sueca al desastre econòmic, a la irrellevància i s’han quedat sense socis. Ningú vol governar amb eixa parella de dictadors que s’agarren al càrrec com a caparres.

Compromís ja ho vam advertir, eren persones sense escrúpols, sense valors, sense ideologia. L’única cosa que buscaven era aconseguir l’alcaldia al preu que fora i beneficiar-se econòmicament d’ella. I així ho han fet. Fa uns mesos l’alcalde es va apujar el sou un 32%, passant de cobrar 40.100 € a 52.900. Mentre que Manoli Egea cobra, a hores d’ara, 57.400 €, sumant els dos sous que s’ha assignat: el de l’ajuntament i el de la Mancomunitat (1.500 € per treballar 9 hores a la setmana).

Però, i el que és pitjor, no saben governar, no saben gestionar, i han portat Sueca a l’abisme: empreses que no volen treballar amb l’ajuntament perquè no cobren, autònoms que tenen factures pendents de l’any passat, un pressupost que, per primera vegada s’ha liquidat en negatiu. Han gastat a mans plenes sense trellat ni substància, sense cap planificació, sense atendre a les vertaderes necessitats del nostre poble. Han contractat a dit a familiars i militants del seu partit, han donat encàrrecs sempre a les mateixes empreses amigues a preus més cars del mercat, llevant la possibilitat que les altres empreses de Sueca pogueren concórrer en igualtat de condicions. També han encarregat multitud de faenes sense tindre els diners per poder pagar-les, provocant un autèntic desgavell en la tresoreria municipal i les contínues advertències d’il·legalitat per part de l’interventor. Per això, en cada plenari hem d’aprovar factures sense consignació pressupostària, per faenes fetes l’any passat i que Compromís aprova per responsabilitat, perquè puguen cobrar els autònoms i les empreses que han treballat per a l’Ajuntament de Sueca i que no tenen la culpa de la calamitosa manera de gestionar d’este alcalde, més preocupat d’eixir en totes les fotos que del benestar de les suecanes i dels suecans.

I, per últim, no saben fer equip. Ja ho han demostrat a bastament. Ningú que haja governat amb estos dos personatges vol tornar a repetir. La prepotència, la mala educació, les males formes i la seua absència de complicitat i de lleialtat amb els seus socis són les seues senyes d’identitat. Només volen els socis per a aconseguir els seus objectius personals: l’alcaldia i els sous. Després només maltractament i traïció als socis.

Per totes estes raons, cal un canvi en l’Ajuntament de Sueca. Cal obrir les finestres i que entre l’aire nou. Cal fer fora estos governants inútils i aprofitosos perquè Sueca puga tornar a ser un referent de bona gestió, de bon govern, de planificació d’objectius, de prioritats. Cal fer fora el caciquisme de l’Ajuntament de Sueca.

Compromís per Sueca

spot_img
spot_img

Més llegits

Esta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Fent click en el botó Aceptar acceptes l\'ús d\'estes tecnologies.    Más información
Privacidad