IniciEsportsEl Club Triatló Sueca inicia els actes de celebració del seu 25...

El Club Triatló Sueca inicia els actes de celebració del seu 25 aniversari

Mig centenar d’atletes se sumaren al primer dels esdeveniments previstos

El Club Triatló Sueca va iniciar esta setmana els actes que serviran per a celebrar el seu 25é aniversari. El passat diumenge 1 d’octubre, mig centenar de triatletes van participar en una activitat on es van barrejar actuals membres del club amb històrics que han anat passant al llarg dels cinc lustres.

Després d’una sèrie de parlaments on van participar Julián Sáez, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sueca, Maria José Muñoz, presidenta actual del club, i José Cardo, presentador de l’acte i antic president, els triatletes van fer tres eixides on van completar 750 metres de natació en la piscina descoberta, 20 quilòmetres de bicicleta i 5 quilòmetres de carrera a peu.

La festa va continuar amb un xicotet aperitiu on van poder compartir anècdotes passades en un bon ambient de germanor. Simbòlicament, es va fer un intercanvi de banderes on es va interpretar el canvi de generació entre els més joves i els més veterans. A banda dels triatletes, molts van ser els familiars que van estar a l’acte commemoratiu. També va estar present el regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez, àrea encarregada de la gestió d’Aigües i Sanejament.

spot_img
spot_img

Més llegits

Esta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Fent click en el botó Aceptar acceptes l\'ús d\'estes tecnologies.    Más información
Privacidad