IniciEsportsEl CB Sueca Vidriola Inmobles continua per la senda de la derrota

El CB Sueca Vidriola Inmobles continua per la senda de la derrota

Els de Jose Díaz van perdre a casa (69-72) després d’un últim quart on no van eixir les coses

El CB Sueca Vidriola Inmobles no aconseguí trencar la dinàmica perdedora dels últims encontres i caigué derrotat en les Oliveretes, davant el Castelló, que sabé controlar l’avantatge mínim aconseguit en els últims minuts de l’encontre. Els de Jose Díaz pogueren empatar el partit en els últims segons amb un llançament triple de Sergio Hernández que no entrà finalment. A pesar que els suecans dominaren els rebots 42 per 31. Els triples de nou i els balons perduts foren clau en el resultat final.

El primer quart començà amb domini visitant m.2 3-6. A poc a poc els suecans ajustaren la defensa i empataren al m. 4: 8-8. Els de Castelló tornaren a reaccionar i es posaren 10-15 al minut 7. L’entrada de Borja Soriano, Arnau Font i Sergio Hernández, permeté aconseguir un parcial de 7-0 en els últims minuts i acabar el quart amb avantatge de 18-15.

El segon quart tingué dues parts totalment diferents. Els tres primers minuts foren de domini suecà, amb molt d’encert de Borja Soriano, Mihai Spiridon i Sergio Hernández, amb un parcial de 9-0: 27-15. Però les pèrdues de balons i altra vegada l’encert en els llançaments de tres des de Castelló, feien que estos li tornaren el parcial: 2-12 al minut 5:.29-27 Al minut 8 M. 8: 33-33 I 35-36 al descans.

El tercer quart també fou molt irregular. Al primer minut, i amb cistella de Carlos Hortelano, s’aconseguia un avantatge de 3 punts. Els tres últims minuts foren de més encert i control per part dels suecans, que acabaren obtenint un avantatge de 5 punts amb cistella de Carles Grau: 55-50.

En l’últim quart, l’equip riberenc començà amb un intent de controlar el partit i distanciar-se al marcador: 61-57 al minut 5. Després d’un temps mort visitant, el Castelló aconseguia portar els nervis a l’equip suecà, amb un triple i posar-se, al minut 7, 61-64. L’últim minut fou molt emocionant i va donar per a molt. Quan faltaven 50 segons el resultat era de 64-67. Un triple de Sergio Hernández permetia empatar el partit: 67-67. Però dues tècniques i una pèrdua de baló deixaven el marcador a falta de 7 segons en 69-72. El llançament de Sergio Hernández en els últims segons no entrà i finalitzà l’encontre amb l’esmentat marcador.