IniciEl PerellóAinhoa i Amanda, exaltades com a Falleres Majors de Sueca 2024

Ainhoa i Amanda, exaltades com a Falleres Majors de Sueca 2024

Raquel Mascaròs fou la mantenidora d’un acte on tornaren a haver representants d’Alacant i de Múrcia

El Centre Cultural Bernat i Baldoví fou, un any més, l’escenari escollit per a l’exaltació de les màximes representants de les festes falleres de la ciutat de Sueca per a l’any 2024.

Les setze comissions de la Ciutat de Sueca, juntament amb la falla Poble de Riola i la Junta Local Fallera, va recollir unes emocionades les falleres majors als seus domicilis, i tots junts es desplaçaren pels carrers de Sueca fins a la plaça de l’Ajuntament on es va realitzar l’acte de la recepció a estes falles. Presidiren l’acte les falleres majors de la ciutat Ainhoa i Amanda, juntament amb la presidenta executiva de la Junta Local Fallera, Lorena Sendra, l’alcalde de la Ciutat -i president nat de la Junta Local- Dimas Vázquez, i la regidora de festes Gema Navarro. Després de la recepció, tots junts desfilaren pels carrers de la ciutat fins al lloc escollit per exaltar a les regines de les festes falleres 2024.

L’acte de l’exaltació va comptar amb tres actuacions del tenor José Manuel Mas acompanyat pel pianista Enrique Peidro, que van interpretar obres del Mestre Serrano, l’any que celebrem el cent cinquanta aniversari del seu naixement.
Després de la primera de les actuacions es va cridar una a una a totes les components de la Cort Infantil d’Honor 2024 -Lucía Pérez Estornell, Daniela Pérez Estornell, Alba Molina Gallardo, Mara Nicola Sánchez, Mara Melero Martínez i Leyre Ferrer Solves-, per a seguir amb les integrants de la Cort d’Honor 2024 –Melissa Blanes Egido, Martina Aguilar Coves, Adrianna López García, Clara Ortells Lletí i María Marco Solves-.

Els moments més emotius i esperats de la vetllada es produiren quan pujaren a l’escenari la xiqueta Amanda Torremocha Olegario, Fallera Major Infantil 2024, i la senyoreta Ainhoa Oltra Peiró, Fallera Major 2024. Les dos Falleres Majors van rebre de mans de l’alcalde de Sueca i President nat de la Junta Local Fallera de Sueca, Dimas Vázquez, la banda que les acredita com màximes representants de la festa fallera per a l’any 2024.

La mantenidora de l’acte, Raquel Mascarós, apassionada de les falles, en possessió del Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer i Brillants i fallera de la comissió Monestir de Poblet-Aparici Albiñana, més coneguda com “l’Antiga de Campanar”, i que condueix el programa radiofònic de tertúlia fallera ‘La Mascletà’, va ser l’encarregada d’exaltar a Ainhoa i Amanda, i les seues Corts d’Honor.

Felicitacions de tot arreu

El torn de pleitesies a les noves Falleres Majors de Sueca començà amb els regidors de Festes i Cultura de l’Ajuntament de Sueca, Gema Navarro i Vladimir Micó; i va continuar amb l’alcalde i la regidora de Cultura del Mareny de Barraquetes, Jordi Sanjaime i Marisa Carbó; i l’alcalde i la regidora de Festes del Perelló, José Codoñer i Núria Estornell.

També van felicitar les noves Falleres Majors els representants de la Falla Nou Mil·leni de Polinyà, la Falla Poble de Riola, l’Associació Horta de Valencia, l’Associació Cultural Fallers pel Món, les setze comissions de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, així com la Federación de Peñas Fiesta de la Vendimia de Jumilla, Fogueres de Sant Joan d’Alacant, Comissió de festes de Segorb, la Junta Central de Falles d’Elda, les Juntes Locals d’Algemesí, Tavernes de la Valldigna, Borriana, Dénia, Gandia, Torrent i Xàtiva, la Federación de Peñas de Murcia i la Federació de Fogueres de Sant Joan de la ciutat d’Alacant.

L’última de les actuacions i amb la que finalitzà l’acte va ser la interpretació de l’Himne regional per part del tenor José Manuel Mas i el pianista Enrique Peidro, amb la col·laboració de tot el públic present.

Més llegits