IniciEsportsSueca es converteix en l'epicentre de la gimnàstica rítmica

Sueca es converteix en l’epicentre de la gimnàstica rítmica

El municipi acull este dissabte 30 de setembre el Campionat Autonòmic de Copa Base Individual

El municipi de Sueca acollirà dissabte 30 de setembre, a partir de les 10 hores, en el Pavelló Cobert, el Campionat Autonòmic de Copa Base Individual de Gimnàstica Rítmica, competició puntuable per al Campionat d’Espanya Base que se celebrarà al mes de novembre. El club amfitrió ACEUS ha mostrat la seua satisfacció perquè la ciutat es convertisca en seu d’este important esdeveniment esportiu, en el qual participaran 70 joves per a aconseguir una de les cinc places classificatòries per cada categoria. “Des de la Regidoria d’Esports, treballem perquè Sueca siga la seu de tornejos i esdeveniments esportius referents a nivell autonòmic, nacional i, perquè no, internacional. Dur a Sueca l’Autonòmic Copa Individual Base de gimnàstica rítmica és un exemple d’allò que volem, posar a la nostra ciutat en el mapa de l’esport“, ha explicat el regidor d’Esports, Julián Sáez, qui ha assenyalat també que un dels esports que compta amb més acceptació entre les famílies a Sueca és la gimnàstica rítmica, “som conscients de les necessitats d’espai, d’horaris i de material que tenen estes esportistes, majoritàriament xiquetes, i anem a treballar de la mà d’elles per a tractar de donar-los resposta durant els pròxims quatre anys”. 

Pel que fa a la representació suecana en el campionat, comptarem amb la participació, en la categoria prebenjamí, de la gimnasta del club ACEUS Alba Megía Merino qui, la setmana passada, a la Vila Joiosa, es va proclamar campiona provincial amb l’aparell de corda. “Li desitgem molta sort este dissabte a nostra suecaneta Alba, recentment proclamada campiona provincial. Tenim moltes il·lusions posades en este esport i, més si cap, després de comprovar com amb treball, constància i molt de sacrifici, poden eixir autèntiques campiones com Patricia Pérez“, ha assenyalat Julián Sáez.

Sueca es convertirà de nou, dissabte que ve, en amfitriona d’una prova esportiva d’este tipus, després d’haver acollit amb anterioritat diversos campionats autonòmics i provincials.

Més llegits