IniciSUECAL’AECC de Sueca rep una Menció Especial a València per la labor...

L’AECC de Sueca rep una Menció Especial a València per la labor feta en 2023

Una expedició de representants d’esta associació local es desplacen al Palau de Congressos de València per a participar en l’Assamblea General Ordinària

La Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Sueca va assistir, el passat dissabte 27 d’abril, a la 62 Assemblea General Ordinària Contra el Càncer de València que va tindre lloc al Palau de Congressos de la capital provincial. Allí es van reunir col·laboradors, juntes locals, presidència de taules de València, socis, voluntariat, empleats i òrgans de Govern de l’AECC.

Després d’aprovar els comptes de l’exercici 2023 i el pressupost per a l’exercici de 2024, es va fer entrega a les juntes locals les Distincions de la Campanya 2023.

El president, l’il·lustríssim Tomás Trenor Puig, ‘Marqués del Túria’, va donar l’enhorabona personalment a l’AECC de Sueca i va felicitar la localitat suecana, juntament amb el Mareny de Barraquetes i El Perelló, pel gran treball i esforç per haver obtingut un increment de 4.497,53 euros en relació amb els resultats econòmics de la campanya anterior, recaptant un total de 54.059,84 euros en la Campanya de 2023.

Una bona representació de l’AECC de Sueca es va desplaçar a València per a estar en esta 62a edició de l’Assemblea General Ordinària. Des del Palau de Congressos van agrair, després de rebre la Menció Especial, “el gran suport rebut per la ciutadania per poder seguir multiplicant contra el càncer”.

Més llegits