IniciSUECALa nova Llar del Jubilat obrirà les seues portes en  setembre

La nova Llar del Jubilat obrirà les seues portes en  setembre

Les obres s’aturaren per la renúncia de la primera empresa adjudicatòria del projecte

Els treballs de reconstrucció de l’edifici que albergarà la nova Llar del Jubilat de Sueca, situada a l’entorn dels Molins del Pasiego, continuen avançant a bon ritme, després del parèntesi que van patir amb motiu de la renúncia de la primera empresa adjudicatària del projecte degut a la pujada de preus del material. L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i els regidors Julián Sáez, Carmen Pérez i Sari Sáez, van visitar les obres per a comprovar in situ el procés, acompanyats de l’arquitecte municipal i diversos tècnics. 

“La renúncia de la primera empresa va motivar que s’haguera de tornar a licitar el projecte en la passada legislatura augmentant la quantia pressupostària. És per això que, el mes de setembre passat, es van tornar a reprendre les obres les quals, segons ens han confirmat, estaran finalitzades este estiu. La nostra intenció és que en breu els nostres majors disposen d’un lloc perquè puguen gaudir del seu oci i temps lliure amb totes les comoditats, com ells mereixen”, va assenyalar l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez

Segons van informar els tècnics, els treballs finalitzaran el mes de juliol i, des de l’Ajuntament, s’estan realitzant totes les gestions oportunes per a disposar del material i mobiliari a punt a fi de poder obrir les noves instal·lacions el mes de setembre. 

La nova Llar del Jubilat se situarà en un edifici que es troba a l’entorn dels Molins del Pasiego, encara que no pertany a este complex, i al costat de la Biblioteca Pública. Es tracta d’una construcció industrial de principis del segle XIX que es va utilitzar prèviament com a graner per a l’arròs i com a taller d’artistes fallers. Les instal·lacions comptaran amb una sala gran per a diferents usos, bar, servicis, magatzem i una terrassa envidrada, per a poder ser utilitzada també a l’hivern, amb vista als Molins. 

Així mateix, està prevista la remodelació dels accessos, “aprofitant que s’està treballant en este lloc, volem condicionar l’espai que queda entre la nova Llar del Jubilat i l’edifici més pròxim que pertany ja al complex dels Molins, perquè puga ser utilitzat també en diferents usos, endreçant tota esta zona que queda al mig”, va explicar l’alcalde.

Més llegits