IniciSUECADiputats autonòmics revisen el projecte de renovació del Centre de Salut

Diputats autonòmics revisen el projecte de renovació del Centre de Salut

Representants socialistes en les Corts es desplacen per tal de “fer un seguiment d’inversions en infraestructures sanitàries que es van deixar tramitades”

El diputat provincial a les Corts Valencianes i portaveu del grup socialista de Sanitat, Rafa Simó, va realitzar una visita al Centre de Salut de Sueca per a interessar-se per l’estat actual del projecte de renovació i ampliació d’estes instal·lacions, després del compromís adquirit per part de la Conselleria en la passada legislatura, i que en estos moments es troba en fase de licitació. Simó va acudir acompanyat per l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; el regidor de Cultura, Vladimir Micó; el també diputat autonòmic suecà, Benjamín Mompó; i altres càrrecs comarcals del partit, per a visitar el centre i conéixer de primera mà les necessitats que es van exposar en el seu moment i que van ser contemplades per les institucions autonòmiques per a desenvolupar-se en un termini curt de temps.

“La visita que fem hui té com a objecte conéixer les necessitats i inquietuds en matèria de sanitat de Sueca i tota la comarca. També per a fer un seguiment d’aquelles inversions en infraestructures sanitàries que es van deixar tramitades en un moment més o menys avançat de l’anterior legislatura, i finalment conéixer tot allò que preocupa els professionals sanitaris sobre la base dels nous decrets que en les últimes setmanes la conselleria de Sanitat ha publicat”, va explicar Rafa Simó. Per la seua part, l’alcalde, Dimas Vázquez, va agrair la visita dels dos diputats per a interessar-se de primera mà per la situació actual d’este projecte, “que es va presentar ací mateix, a les portes d’este Centre de Salut, i que contemplava la construcció de 17 noves consultes, un servici de Mamografia, un quiròfan per a intervencions menors i la ubicació del servici de Rehabilitació en la planta baixa. Una actuació a la qual se li va donar una prioritat en l’anterior legislatura i que ara sembla alentir-se”

Sense resposta

L’alcalde va assenyalar que, des de fa temps, ve sol·licitant una reunió amb els responsables de la Conselleria per a conéixer noves dades sobre el projecte, que es troba en fase de licitació, sense obtindre fins al moment resposta.

spot_img
spot_img

Més llegits

Esta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Fent click en el botó Aceptar acceptes l\'ús d\'estes tecnologies.    Más información
Privacidad