IniciSUECABurger King obri en Sueca i crea 30 llocs de treball

Burger King obri en Sueca i crea 30 llocs de treball

Dimas Vázquez: “Esperem també el suport d’estes empreses al teixit associatiu, cultural i esportiu del nostre municipi”

El centre comercial Sueca Parc amplia els seus serveis a partir de hui amb la inauguració d’un nou restaurant de la coneguda marca multinacional Burguer King. El nou establiment suposarà la creació de 30 nous llocs de treball. Compta amb més de 400 m² de superfície, un aforament amb capacitat per a 213 persones i ofereix serveis com ara el Play King, zona de jocs per als més xicotets; sistema de farciment de begudes gratuït; comandes per a portar; quioscos digitals, Auto King i wifi. 

L’acte d’inauguració, celebrat el matí d’este dijous 28 de setembre, ha comptat amb la presència de l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i altres membres del govern municipal, així com del responsable territorial de Burger King per a la zona de Llevant, Roberto Vicente. “És per a nosaltres un motiu de satisfacció l’obertura d’este nou restaurant en el centre comercial, que dotarà d’un nou servei molt demandat per la ciutadania i visitants, especialment per la població més jove, i que ha possibilitat la contractació de 30 persones, per la qual cosa suposa una important contribució a la creació d’ocupació”, ha assenyalat l’alcalde, Dimas Vázquez. Per la seua part, el director general de Burger King España, Jorge Carvalho, ha comentat que “durant este any, hem celebrat l’obertura de sis nous restaurants Burger King a la Comunitat Valenciana, i hui continuem apostant per este territori amb l’obertura del nostre primer establiment en el municipi de Sueca. Després de 42 anys amb els valencians i valencianes, continuem creixent i generant ocupació”. 

L’alcalde Dimas Vázquez ha confiat que l’aterratge d’esta multinacional a Sueca atraga l’interés de moltes altres empreses, “la qual cosa es traduïsca en generació d’ocupació, una de les nostres màximes preocupacions i un dels al·licients principals que tenim els gestors públics per a la implantació d’estes empreses a la nostra ciutat”. Finalment, Vázquez ha explicat també que tenen constància de l’interés demostrat per altres empreses per a assentar-se en més zones de Sueca, “nosaltres, com a mediadors, intentarem prestar totes les facilitats perquè puguen consolidar-se a la nostra ciutat i oferir nous serveis i, sobretot, més possibilitats d’ocupació i progrés; al mateix temps que esperem també el suport d’estes empreses al teixit associatiu, cultural i esportiu del nostre municipi”.

Més llegits