IniciSUECAAna Ortells, nova directora general de la Ciutat de les Arts i...

Ana Ortells, nova directora general de la Ciutat de les Arts i les Ciències

El Consell d’Administració de CACSA va nomenar fa uns dies a Ana Ortells Miralles com a nova directora general de la Ciutat de les Arts i les Ciències. La suecana es converteix en la nova responsable del complex científic, cultural i d’oci de la Generalitat. Nascuda a Sueca en 1968, és llicenciada en Dret i compta amb dotze anys d’experiència directiva i gestora en l’àmbit de les entitats esportives, com a vocal de la Junta Directiva i secretària general de la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana. A més, durant nou anys ha sigut responsable de dues instal·lacions esportives municipals a la ciutat de València.

Sota la presidència de Santiago Lumbreras, el nou Consell d’Administració de CACSA està integrat per Joaquín Vañó Gironés, Mª Eugenia Vives Arlandis, Carlos Pablo Gracia Calandín, Alida Consuelo Mas Taberner, José Salvador Tárrega Cervera, Sergio Arlandis López, Pilar Tébar Martínez, María Salomé Cuesta Valera, Paula Llobet Vilarrasa i Luis Sendra Mengual.

Vincles

Ana Ortells es considera una persona de l’entorn de l’alcaldessa María José Catalá, qui la portava en el número 15 de la seua llista i era la persona cridada a ocupar, en cas d’haver tret estos regidors, la delegació d’Esports.

En el nostre municipi, la nova directora general de la Ciutat de les Arts i les Ciències és una de les components de l’associació Amics de la Càmera de Sueca.

Més llegits