Dilluns, 25 setembre, 2023
IniciCulturaXavi Meseguer rep l’homenatge d’amics i companys en un acte de marcat...

Xavi Meseguer rep l’homenatge d’amics i companys en un acte de marcat caràcter musical 

L’Ajuntament acorda, per unanimitat, posar el seu nom a la platja adaptada de les Palmeres, espai d’on era usuari actiu

El Centre Municipal Bernat i Baldoví va acollir, el passat divendres 11 de novembre, un emotiu homenatge a Xavi Meseguer coincidint amb el segon aniversari de la seua mort. L’acte, organitzat pels seus companys de The Garrophones, va comptar amb les intervencions dels Júniors del Carme i Tira-li Folk, i les actuacions en directe dels mateixos The Garrophones, Emili Chaqués, Paradís Obert, Bitter Jazz i Five Ducks Jazz, totes elles formacions en les quals va participar o va col·laborar directament Xavi Meseguer, conegut per tots pel seu amor a la música i per la seua defensa dels drets de les persones amb diversitat funcional.

Xavi Meseguer va deixar empremta en els joves.

Xavi Meseguer va ser una persona molt vinculada a la música a través de diferents projectes: va formar part del festival Sueca Sona, va ser membre d’amics de la música moderna i va ajudar a molts i moltes joves de Sueca a aficionar-se i estimar-la a través de les classes que impartia. A més, el regidor de l’àrea de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez, i l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, van anunciar en l’homenatge que l ‘Ajuntament ha acordat posar el nom de “Xavi Meseguer Marqués” a la platja adaptada de les Palmeres, un espai que visitava a sovint.

“L’Ajuntament de Sueca, a proposta de la Regidoria de Serveis Municipals, i amb el suport per unanimitat de tots els membres de la Junta de Govern Local, ha decidit posar el nom de “Xavi Meseguer Marqués” a la platja adaptada de les Palmeres en memòria d’un dels seus usuaris més actius el qual va morir fa dos anys”, va anunciar Joan Carles Vázquez en el Bernat i Baldoví.

Més llegits