IniciSUECAVOX presenta candidatura a Sueca

VOX presenta candidatura a Sueca

El tècnic en transport sanitari Juan Vicente Miquel Palacios és l’alcaldable escollit

Juan Vicente Miquel Palacios serà el primer candidat a l’alcaldia de Sueca per VOX el pròxim 28 de maig. Així ho va confirmar el Comité Executiu Nacional de VOX ahir, dimarts 28 de març, mitjançant un comunicat.

Juan Vicente Miquel Palacios va exercir de tècnic en transport sanitari fins que es va jubilar fa poc i es presenta amb l’objectiu d’aconseguir representació municipal per primera vegada per a este partit. Cal recordar que la formació que encapçala Santiago Abascal va aconseguir en les últimes eleccions generals celebrades l’any 2019 un total de 2.010 vots en el municipi de Sueca, sent la cinquena força política més votada amb el 13,4% dels suports. La tendència de vot cap a este partit a la localitat va ser en aquella ocasió en alça, ja que per a les anteriors votacions, el mateix any 2019 però el 28 d’abril, van aconseguir 1.218 vots (un 7,81%).

A les eleccions municipals del 26 de maig de 2019 no van presentar cap llista oficial per a l’Ajuntament de Sueca. No obstant això, 66 persones van posar la papereta d’este partit en les urnes per a les eleccions autonòmiques a Sueca (un 0,45%).

A banda del candidat a Sueca, VOX va designar als candidats a l’alcaldia d’Alaquàs, Alboraia, Aldaia, Algemesí, Alzira, Bétera, Burjassot, Catarroja, Xirivella, Quart de Poblet, Xàtiva, Oliva, Manises, Mislata, Ontinyent, Paiporta i la Pobla de Vallbona per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig.

Per a Ignacio Gil Lázaro, president de VOX València, “presentar candidatures en tots els municipis amb major població demostra la força del partit a la província. Serem clau en els municipis on ja aconseguírem representació en 2019 i anem també a entrar en tots aquells ajuntaments en els quals ens presentem per primera vegada. Les nostres candidatures arriben a més del 90% de població de tota la província de València”.

Més llegits