Dilluns, 25 setembre, 2023
IniciSUECAUna nova vorera connectarà el centre amb el cementeri

Una nova vorera connectarà el centre amb el cementeri

L’actuació millorarà la seguretat dels vianants

El centre de Sueca comptarà prompte amb una millor connexió amb el cementeri gràcies als treballs de reurbanització i construcció d’una vorera en l’avinguda Vilella que unirà estos espais.

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Medi Ambient, iniciarà la setmana pròxima esta actuació, molt demandada per la ciutadania que habitualment utilitza a peu esta via urbana. “La pandèmia va ocasionar la paralització de molts dels projectes previstos en esta legislatura i, per això, ara mateix, una vegada superada la crisi sanitària, estan arrancant com s’està podent comprovar i en breu seran una realitat. La remodelació i construcció d’esta vorera tan demandada, és un altre exemple. Ens sentim molt satisfets de poder anunciar l’inici d’estes obres, que milloraran ostensiblement la seguretat dels vianants en l’avinguda, de doble sentit de circulació per als vehicles, la qual cosa suposava un greu perill per a les persones que la utilitzen diàriament a peu o practicant esport. Així mateix, facilitarà la connexió a peu amb altres zones de la ciutat”, va explicar l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, qui va mostrar la seua satisfacció davant la materialització, per part de l’Ajuntament, “de projectes demandats des de fa molt temps que no eixien mai del calaix i que en breu podrem gaudir-los, sempre sumant per Sueca”. 

Plànol de l’actuació prevista a l’avinguda de Vilella. AJ. DE SUECA

La redacció del projecte va aconseguir una subvenció de la Diputació de València per valor de 4.000 euros, mentre que l’execució serà sufragada íntegrament per l’Ajuntament de Sueca amb 199.000 euros. La duració dels treballs s’estima en tres mesos. 

La regidora de Medi Ambient, Carmen Pérez, va explicar també que “la pretensió de l’Ajuntament és crear una circumval·lació per als vianants que connecte diversos punts, com ara el centre, el cementeri municipal, la zona pròxima a l’escola infantil San José y San Antonio, fins a arribar al bosc periurbà. La construcció d’una vorera en l’avinguda Vilella, amb il·luminació i bancs, era una actuació molt necessària per ser una via molt utilitzada diàriament que suposava un risc per a les persones”.

Més llegits