IniciSUECAUGT torna a guanyar les eleccions sindicals a l’Ajuntament

UGT torna a guanyar les eleccions sindicals a l’Ajuntament

La candidatura majoritària obté 3 delegats dels 9 que componen la Junta de Personal, mentre que CSI, SPPLB i CCOO n’obtenen 2 a cadascun

El sindicat UGT  va ser el sindicat més votat en les eleccions sindicals celebrades el 13 de març a l’Ajuntament de Sueca, aconseguint 3 delegats dels 9 que componen la Junta de Personal. UGT va obtenir el 36,3% dels vots vàlids (70 vots). El segon sindicat amb més representativitat va ser el CSIF, el qual va assolir el 25,3% dels vots (49 vots), fent-se amb 2 delegats en la Junta de Personal.

Secció sindical d’UGT a l’Ajuntament de Sueca. SUHECA.COM

El sindicat SPPLB amb el 19,2% dels vots (37 vots), va obtenir també 2 delegats. El sindicat CCOO amb el 19,2% dels vots (37 vots) tindrà, de la mateixa manera, 2 delegats en la Junta de Personal.

Des del sindicat UGT, com guanyador d’estes eleccions, van agrair “la confiança que ens han donat els companys i companyes, i fem una crida als altres sindicats per millorar la qualitat dels serveis públics de l’Ajuntament de Sueca, al mateix temps que exigim la millora de les condicions laborals dels seus treballadors/es”.

Objectius

Ara, UGT va assegurar que la seua acció sindical a curt i mitjà termini va a centrar-se a assolir els següents set objectius principals: 1) Finalització dels processos de consolidació i estabilització; 2) Creació de taules de negociació sectorials segons les funcions dels distints departaments per continuar negociant aquelles qüestions de la Relació de Llocs de Treball que no s’han resolt de forma satisfactòria al 100%; 3) Creació de les places dels Serveis Socials d’Atenció Primària, contemplades en el Contracte Programa; 4) Establiment de la carrera professional a l’Ajuntament de Sueca; 5) Negociació d’uns criteris objectius per aconseguir que la mobilitat entre els distints departaments de l’Ajuntament en llocs de treball semblants, es realitze de forma justa i equitativa; 6) Millora del reglament de control horari per afavorir la conciliació familiar; i 7) Replantejament i actualització de les subvencions sanitàries.

Més llegits