Dilluns, 25 setembre, 2023
IniciSUECATres candidats continuen sense mostrar a la totalitat de la seua llista...

Tres candidats continuen sense mostrar a la totalitat de la seua llista electoral 

A banda del PSPV-PSOE i Compromís, tres són els partits que, de moment, també es presentaran a les pròximes eleccions en Sueca. Les tres formacions que tractaran de millorar els regidors obtinguts en 2019 (PP, Ciutadans i GISPM) només han mostrat al seu candidat o candidata a ocupar la butaca de l’alcaldia. Els populars, que també han arrancat la maquinària dels actes de precampanya amb la repartida de fullets els divendres de mercat i un acte realitzat a la Societat Recreativa l’Agricultura, continuen sense posicionar a les persones que acompanyaran a la candidata Carolina Torres el pròxim 28M. 

Per la seua banda, el Grup Independent de Sueca, Perelló i Mareny (GISPM) ha confirmat la candidatura a l’alcaldia del periodista Julián Sáez i a les dos persones que ocuparan el segon i el tercer lloc: Noelia Benedito i Sari Sáez. La resta de la llista, segons anunciaren a les seues xarxes socials, serà mostrada en unes setmanes. “En passar Falles encara quedaran 70 dies per a les votacions, per a mi i per als meus companys i companyes temps més que suficient per a contar-vos com volem que siga la Sueca dels pròxims quatre anys”, va indicar Julián Sáez.

Finalment, la candidata de Ciutadans en Sueca, Celia Beltran, continua sense mostrar a cap component més de la seua llista. En el seu cas, tot apunta que inclús l’actual company de partit i de govern, Carlos Ramírez, optarà per abandonar la formació i canviar de rumb una vegada més.

NOTÍCIA RELACIONADA

Més llegits