Dilluns, 20 març, 2023
IniciEsportsTorna la Volta a Peu a Sueca

Torna la Volta a Peu a Sueca

El municipi acollirà este diumenge 29 de gener la 34 edició d’esta carrera

La 34 Volta a Peu a Sueca se celebrarà diumenge que ve 29 de gener després d’una aturada obligada per la pandèmia. Així ho han anunciat la regidora d’Esports, Celia Beltrán, al costat d’una representació de diferents clubs esportius de la ciutat que enguany de manera provisional, s’encarregaran d’organitzar-la. “Esta prova tan característica a la nostra ciutat ha sigut organitzada sempre pel club Peus Quets. Enguany per circumstàncies no han pogut fer-se càrrec i, per este motiu, i de manera provisional fins que puguen tornar, hem decidit des de la Regidoria d’Esports, i al costat de diversos clubs de la ciutat que es dediquen a fomentar l’atletisme, posar-la en marxa perquè no es perdera. El nostre desig és que l’any vinent puga estar ja al capdavant d’esta important i tradicional prova a Sueca el club Peus Quets”, ha explicat Celia Beltrán

Els clubs que han participat enguany en la seua organització són Cobarde’s Team, Sutrail, Corriols, el Club d’Atletisme Sueca i el Club Triatló Sueca. La Volta a Peu de Sueca té una doble finalitat. A més de fomentar la pràctica de l’esport, tots els diners que es recapten amb les inscripcions i donacions particulars, es destinaran íntegrament a l’Asil d’Ancians Desemparats de Sueca. “Per això, és tan important que s’apunte el major nombre de persones possible. Hi ha tres possibilitats de participar: corrent una distància de 10 quilòmetres, una de 5 quilòmetres o realitzant la caminada. Vos animem a comprar la samarreta i a participar perquè la causa bé ho mereix”, assenyala Celia Beltrán

Les inscripcions hauran de realitzar-se a través de la pàgina web cronorunner.com. Els preus són de 8 euros per a la carrera 10k, i de 6 euros per a la 5k i la caminada. La regidora ha assenyalat que el departament d’Esports a l’Ajuntament està a la disposició de les persones que tinguen dificultats per a realitzar la seua inscripció, “allí els prestarem tota l’ajuda que necessiten perquè puguen fer-la correctament i participar”. A més, per a participar en la caminada, podran adquirir-se les samarretes també el divendres 27, en la plaça de l’Ajuntament, de 9 a 13 hores; i el propi diumenge de la prova, de 10.15 a 11 hores, a la porta del Pavelló Cobert. 

Marià Marqués, president de Sutrail, ha explicat que l’eixida de les carreres 10k i 5k serà a les 10 del matí, mentre que la caminada tindrà la seua eixida a les 11 hores. Totes es faran des del Pavelló Cobert. “El recorregut és pràcticament urbà en les tres proves. Ens agradaria convidar a totes les persones a participar per una bona causa”. En els mateixos termes s’ha manifestat Joan García, membre també del club Sutrail, “els circuits són els mateixos de l’última vegada que es va celebrar la Volta a Peu, volem que els participants gaudisquen d’un recorregut urbà per la nostra ciutat. A partir de les 8.30 del matí, es podran recollir les samarretes per a les carreres; i de les 10.15, per a la caminada, que tindrà un recorregut de 4 quilòmetres”. 

El president de Club d’Atletisme Sueca, Antonio García Pando, ha assenyalat que “aportarem el personal necessari per part de tots els clubs perquè la prova siga un èxit. Ens agradaria que tota Sueca col·laborara en esta causa solidària perquè és molt necessària”. Per la seua part, el membre del club Cobarde’s Team, Jesús González, ha recordat que, “a més de les inscripcions, es poden realitzar donacions voluntàries. Volem animar a la gent perquè és en benefici de tots”.

spot_img
spot_img

Més llegits