IniciEsportsSueca Ricers destaca en la Spanish Flag Bowl Youth 2023

Sueca Ricers destaca en la Spanish Flag Bowl Youth 2023

La comunitat local del futbol americà augmenta gràcies al treball continu del club

El Club de futbol americà Sueca Ricers va aconseguir una participació molt destacada, consagrant-se com a equip revelació de la Copa d’Espanya de Flag Football en les categories Sub-17 i Sub-15.

El club de Sueca, després d’obtenir la Lliga Valenciana de Flag Football Sub-17 i Sub-15 en ambdues categories, es van classificar per a disputar la prestigiosa competició nacional que es va celebrar el passat cap de setmana a la localitat de Calatayud (Saragossa).

El torneig va reunir els millors equips infantils i juvenils de Flag Football de tot el país. Esta modalitat del futbol americà sense contacte, permet la participació de xiquets i xiquetes de totes les edats sense perill. Durant el cap de setmana es van succeir els diferents tornejos de les categories Sub-11, Sub-13, Sub-15 i Sub-17.

L’equip Sub-17 va destacar amb una impressionant actuació que els va portar a aconseguir la tercera posició en el torneig. Amb un joc sòlid i una defensa ferma, els jugadors van demostrar la seua capacitat per superar els seus rivals. L’equip de Sueca es va enfrontar a equips com els Las Rozas Black Demons, Cantabria Bisons i els Alcobendas Royal Oaks Knights, assolint la classificació per a les semifinals.

D’altra banda, l’equip Sub-15, tot i enfrontar-se a un grup complicat que els va fer enfrontar a clubs com Osos de Rivas, Badalona Dracs, Alcobendas Royal Oaks Knights i els Voltors de Majorca, també va tenir una destacada actuació, aconseguint la cinquena posició en la competició.

Els equips de les diferents categories del club, tant el Sub-17 com el Sub-15, van mostrar un rendiment excepcional en el campionat. Amb un treball de qualitat realitzat pels entrenadors Salvador Bartolomé, Carles Aguilar i Toni Montón, els Sueca Ricers van destacar i van demostrar el creixent interés i talent existent en el Flag Football i el futbol americà a tot el país.

El Club de futbol americà Sueca Ricers va celebrar esta destacada participació en el torneig i va felicitar a tots els jugadors, entrenadors, familiars i membres de l’equip tècnic per l’esforç i dedicació mostrats en la competició. Este èxit representa un gran pas endavant per al futur del club i per al desenvolupament del futbol americà a la comunitat local.

Més llegits