Dimarts, 26 setembre, 2023
IniciSUECASueca reconeix la labor de la comunitat salesiana

Sueca reconeix la labor de la comunitat salesiana

Les monges van estar acompanyades per professorat i antics i antigues alumnes

La comunitat salesiana va rebre, el passat divendres 24 de març, un acte de reconeixement per l’aniversari que celebren en este 2023, ja que es compleixen 90 anys des de la seua arribada a la ciutat per a realitzar una important labor educativa i de formació de moltíssimes generacions de suecans i suecanes.

L’acte es va celebrar al Saló de Plens de l’Ajuntament de Sueca i, tal com va explicar el regidor Vladimir Micó, impulsor de la iniciativa, en la seua intervenció, “hem volgut reconéixer de manera oficial i pública a la comunitat de salesianes filles de María Auxiliadora de Sueca per este important aniversari, per a mostrar-los també la nostra gratitud per tot el treball que han realitzat de formació i educació de tants xiquets i xiquetes. La comunitat s’ha mostrat molt agraïda per este reconeixement, ja que ens comenten que no són molts els homenatges d’este tipus que se’ls brinden. És un acte senzill, però creiem que molt necessari”. 

L’acte es va realitzar al Saló de Plens. AJ. DE SUECA

Una gran quantitat de persones, entre professorat i antics i antigues alumnes, van omplir el saló de plens per a acompanyar, especialment, a les monges que encara romanen en el centre. L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, va mostrar la seua satisfacció per la celebració d’este acte, “per experiència personal amb els meus fills, van ser uns anys molt grats, amb una formació molt completa en valors. Per tant, tan sols vull felicitar-los i dir-los que, des de l’Ajuntament, estem molt contents per eixe servei que han prestat a Sueca durant 90 anys, i el nostre reconeixement per a tot el professorat que ha passat per les aules”.

Més llegits