Dimarts, 26 setembre, 2023
IniciSUECASueca per Davant rebenta la Casa de la Cultura a una setmana...

Sueca per Davant rebenta la Casa de la Cultura a una setmana de les Eleccions

Julián Sáez arrastra a vora 250 persones a l’Acte Central de Campanya tot i coincidir amb un València – Reial Madrid

El saló d’actes de la Casa de la Cultura es va quedar ahir xicotet per acollir l’únic acte públic de campanya celebrat per Sueca per Davant, el partit local que es presenta a les Eleccions Municipals del 28 de maig.

Vora 250 persones -l’espai compta amb 180 butaques- no volgueren perdre’s l’Acte Central de la formació liderada per Julián Sáez, qui va començar la seua intervenció donant les gràcies a les persones que havien desbordat el saló d’actes “tot i jugar-se a la mateixa hora un València – Reial Madrid”.

El candidat a l’alcaldia de Sueca va agrair als presents haver convertit l’acte de Sueca per Davant “en un dels més multitudinaris d’esta campanya electoral”.

A una setmana de la cita amb les urnes, Sáez va apel·lar al “vot útil” que representa Sueca per Davant “per posar en marxa, des de l’alcaldia, polítiques que es decidisquen ací a Sueca i no des de València o Madrid”.

Sáez va insistir en que els Serveis Socials i l’Esport seran els pilars fonamentals de la legislatura “sense deixar de banda la resta d’àrees, molt importants també per a nosaltres”, a la vegada que va incidir en la necessitat de “recuperar o millorar serveis que són propis d’una capital comarcal”.

Julián Sáez va repassar les principals propostes del programa electoral de Sueca per Davant i es va comprometre a ser “l’alcalde de tots els suecans i de totes les suecanes, els 365 dies de l’any i les 24 hores del dia”.

L’acte, que estigué conduït pel periodista suecà Carles Claver, va comptar també amb les intervencions de Salvador Campillo, alcalde de Sueca entre 2011 i 2015 i número 21 de la llista de Sueca per davant; la psicòloga clínica Suni Peiró, número 4 de la candidatura; la integradora social Sari Sáez, número 3; i l’advocada i mediadora Noelia Benedito, número 2.

Més llegits