Dimarts, 26 setembre, 2023
IniciSUECASueca per Davant presenta el seu programa electoral

Sueca per Davant presenta el seu programa electoral

La formació liderada per Julián Sáez publica 48 propostes “fruit de les reunions amb persones i col·lectius locals”

Sueca per Davant (SxD), l’únic partit local que es presenta a les Eleccions Municipals de Sueca, ha fet públic el seu programa electoral, un total de 48 propostes “assumibles”, la majoria d’elles “fruit de reunions amb persones i col·lectius, així com d’idees i suggeriments que se’ns han fet arribar per diverses vies”.

El candidat a l’alcaldia de Sueca per Sueca per Davant, Julián Sáez, ha destacat “la gran participació de la societat civil suecana en la confecció d’este programa, el nostre document de treball per a millorar la Sueca dels pròxims quatre anys”.

Julián Sáez. SUECA PER DAVANT

Al programa electoral de Sueca per Davant tenen especial protagonisme les propostes relacionades amb Serveis Socials i Esports. “Seran els dos pilars fonamentals de la legislatura, sense deixar de banda la resta d’àrees, molt importants també per a nosaltres”, reconeix Sáez.

En este sentit, el programa arreplega punts en polítiques socials com ara incrementar els plans d’ocupació municipal, la creació d’una escoleta municipal de 0 a 3 anys, dur a Sueca un centre d’estimulació primerenca de 0 a 6 anys o ampliar els serveis d’ajuda a domicili a persones majors, entre moltes altres.

Pel que fa als Esports, Sueca per Davant promet crear la marca ‘Sueca, Ciutat d’Esportistes’ que anirà lligada a l’increment de les ajudes als col·lectius, la recuperació d’ajudes als esportistes d’elit, la millora de les Escoles de Formació Base i a la promoció de més i millors activitats i esdeveniments esportius. També en matèria d’Esports, SxD aposta per redistribuir i aprofitar millor els espais de l’Estadi Municipal, adquirir el Camp de l’Infantil i disposar així d’una nova Ciutat Esportiva Antonio Puchades.

Un altre repte per a SxD és poder treure fora del casc urbà la Granja Arrossera i destinar l’actual espai de la ronda del País Valencià per a un nou recinte esportiu que done resposta a les demandes dels clubs.

El programa electoral també incideix en la importància de recuperar o millorar serveis propis d’una capital comarcal com ara els consultoris mèdics del litoral en estiu i Setmana Santa o l’expedició i renovació del DNI, així com apropar altres com l’Oficina Comarcal Agrícola.

Millorar el servei de recollida de fem i neteja viària, posar en marxa el Pla Director dels Molins del Pasiego o crear el Consell Municipal de Cultura són altres punts que arreplega el document.

Entre les 48 propostes es troben diverses relacionades amb matèries com Agricultura, Medi Ambient, Turisme, Comerç, Indústria, Urbanisme, Sanitat, Educació, Cultura, Festes, Joventut, Seguretat Ciutadana o l’associacionisme. En este sentit, SxD destinarà un espai per a que les associacions de Sueca puguen reunir-se i també emmagatzemar material.

El programa electoral es pot consultar íntegrament a la web www.suecaperdavant.es.

Sintonia pròpia

Una altra de les novetats presentades durant esta setmana ha sigut la sintonia que acompanyarà a la formació independent durant la campanya electoral, obra del grup suecà El Cantautoret. “No anem a descobrir ara a Hugo Llopis, un suecà que sempre posa tot l’entusiasme del món en allò que fa. Estic molt agraït a Hugo per haver-nos composat este ‘himne’ que de segur acabarem cantant tota Sueca de tant d’escoltar-lo”, va indicar Sáez i va afegir: “hem d’apostar pel talent suecà en totes les facetes. Ho tenim claríssim i així ho farem els pròxims quatre anys si la ciutadania confia en nosaltres per gestionar l’Ajuntament”.

Més llegits